omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 عنوان موقعیت سخت 😭💔💔🖤 514 بازدید | 40 پست شده تو زندگیتون تو موقعیتی باشین که نتونین حرفتونو ثابت کنین و مدرک نداشته باشین و کسی هم حرفتونو باور نکنه؟؟؟؟؟😭😭😭😭اگه تا حالا تو چنین موقعیتی بودین چیکار کردین؟؟؟؟خدا مگه ما رو نمی بینه ؟؟؟؟؟ چرااا پس اتفاقی نمی افته؟؟؟؟ 1402/03/30 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pesarhallwoodi عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1033 اره بودم خیلی بده. برا شنیده شدن صدات. کولی بازی دربیار. اینو جدی میگم
75___mona___ عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1480 فهمیدم هیچی مهمتر آراپشم نیس..چیزی ک تو کله کسی نره برای احترام ب خودم بیخیالش میشم
رز_آبی12 عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3412 مطمئن باش اگه حق با تو باشه حتما ی روز مشخص میشه خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5526 اره شده داری راست میگی ولی کسی حرفتو باور نمیکنه ولی اونی که داره دروغ میگه حرفشو باور میکنن خیلی زور داره اون لحظه که هیچ جوره نمیتونی خودتو ثابت کنی💔 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 مطمئن باش اگه حق با تو باشه حتما ی روز مشخص میشه حق با منه ولی کسی باور نمی کنه خیلی شرایط بدیه توکل بر خدا هر چی شد من کاری از دستم برنمیاد
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 فکر میکنی واجبه که ثابت کنی؟ آره خیلی چون ثابت نشه حقم پایمال میشه و این مسئله تا وقتی زنده ام گوشه ذهنم می مونه و نمی تونم فراموش کنم
رز_آبی12 عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3412 حق با منه ولی کسی باور نمی کنه خیلی شرایط بدیه توکل بر خدا هر چی شد من کاری از دستم برنمیاد ایشالا خیره عزیزمب خدا توکل کن قطعا همراهمه تو همه لحظه ها... خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 اره شده داری راست میگی ولی کسی حرفتو باور نمیکنه ولی اونی که داره دروغ میگه حرفشو باور میکنن خیلی زو ... واقعا جز خدا کسی نمی بینه و کسی جز اون نمی تونن کمک کنه باید معجزه بشه
قانون۲جذب عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1120 آره خیلی چون ثابت نشه حقم پایمال میشه و این مسئله تا وقتی زنده ام گوشه ذهنم می مونه و نمی تونم فرامو ... بهتره مشکلتون رو بگین تا راهنمایی کنن
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 اره بودم خیلی بده. برا شنیده شدن صدات. کولی بازی دربیار. اینو جدی میگم من چند بار خواستم با نهایت احترام و ادب به بقیه بفهمونم ولی فایده نداشت نمی دونم دعوا اثر داره یا نه
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 فهمیدم هیچی مهمتر آراپشم نیس..چیزی ک تو کله کسی نره برای احترام ب خودم بیخیالش میشم آره ولی حقم پایمال میشه از دست من که کاری برنمیاد توکل بر خدا
omidvarkhanoom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 35 ایشالا خیره عزیزم ب خدا توکل کن قطعا همراهمه تو همه لحظه ها... ممنون عزیزم
pesarhallwoodi عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1033 من چند بار خواستم با نهایت احترام و ادب به بقیه بفهمونم ولی فایده نداشت نمی دونم دعوا اثر داره یا نه داره