2777
2789

خانوما چله کش می‌شناسین تو شهرری و جنوب تهران؟ آشنایان یا فامیل..

لطفا اگه می‌شناسین بگین🙏🏻

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودت میخوای؟

بله قالی مو می خوان پایین بکشم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
دار کش منظورته 

نمیدونم ما میگیم چله کش

باید پایین کشی بشه

مامان من میرفت یه سرای محله تو افسریه

چله کشی میکرد براش دار و نخ هم خودشون بهش میدادن

طرف منطقه خودمون فقط نقشه کامپیوتری بود 

نقشه سنتی اصلا پیدا نمیشد

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بله قالی مو می خوان پایین بکشم

فکر کردم دار جدید میخوای. میخواستم بگم‌از تبربز سفارش بده کارشون‌خیلی تمیز تره

برای پایین کشی چرا همونی ک براو اورده نمیاد؟ یا ازین جدیدا باشه ک خودت میتونی!

برو اینستا کلی پیج فروش لوازم در تهران هست.به اونا بگو بلاخره یکی شون برات یکی رو میفرسته

مامان من میرفت میرفت یه سرای محله تو افسریه چله کشی میکرد براش دار و نخ هم خودشون بهش میدادن طرف م ...

می کنن الانم؟ 

مامان من میرفت یه سرای محله تو افسریه چله کشی میکرد براش دار و نخ هم خودشون بهش میدادن طرف منطقه خ ...

استارتر ب قول ایشون برو تو سراهای محله اطراف تون اونایی ک‌اموزش میدن بلدن شاید بیان

می کنن الانم؟ 

اره فکر کنم

مامان من ۳ بار رفت براش انجام دادن

۳ تا تابلو فرش تمام ابریشم بافت

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
فکر کردم دار جدید میخوای. میخواستم بگم‌از تبربز سفارش بده کارشون‌خیلی تمیز تره برای پایین کشی چرا ه ...

اونی ک همیشه میومده فکر کنم کارمندن دو هفته س نیومده هنوز 🤦🏻‍♀️

پیجی می‌شناسین شما معرفی کنین؟

اها از ایناس که اچار میخواد؟  نصف کردی  چند متریه  من مامانم 6 میبافه فرش تبریز&nb ...

۹متریه بعد دو سومو بافتن یک سوم مونده 

حالا باید بکشیم پایین دوخت بزنیم بزاریم پشت دستگاه

مال کاشانه

شما کی براتون چله میکشه؟

اره فکر کنم مامان من ۳ بار رفت براش انجام دادن ۳ تا تابلو فرش تمام ابریشم بافت

تابلو نیست ۹متره 

مادرتون میتونه؟

از این جهت که بزرگه میگم🥲