2777
2789
عنوان

قبولی کنکور

195 بازدید | 15 پست

یکی که فرزند جانباز بالای پنجاه درصد باشه و سهمیه ۲۵ درصدی داشته باشه

البته برا امسال نه ها مثلا یه سال بشینه بخونه چون بخاطر یه سری مشکلات نتونسته بخونه بعد یه سال بشینه بخونه قبول میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منبع این سخن گهربارت کجاس 

احتمالن شما هم 25 درصدی اینجور دفاع میکنی  

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

عزیزم خیالت راحت برو کنکور بده دولتی شهر خودت قبولی با این سهمیه‌ای که داری. الکی اشتباه نکنی نری کنکور بدیاا. قبولی راحت بدون خوندن

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
احتمالن شما هم 25 درصدی اینجور دفاع میکنی    

نه اتفاقا هیچ سهمیه ای ندارم،ی سوال ساده کردم،همه کند ذهن نیستن هر چرتی رو باور کنن،ی کلمه ی ساده س،منبع؟منبع شایعاتتون کجاس،مردمو چی فرض کردین

نه اتفاقا هیچ سهمیه ای ندارم،ی سوال ساده کردم،همه کند ذهن نیستن هر چرتی رو باور کنن،ی کلمه ی ساده س، ...

ولی خب ایشون بی راه نگفته 

تو کلاس من کساییی با سهمیه 25 درصد پزشکی قبول شدن که تو خوابمم نمی‌دیدم 

بیشتر همین دانشجو ها ی تاپ سهمیه دارن کلاس ما 6 قبولی پزشکی داشت فقط یک نفر سهمیه نداشت که اونم زاهدان نیمه دوم شهریه پرداز قبول شد

نه اتفاقا هیچ سهمیه ای ندارم،ی سوال ساده کردم،همه کند ذهن نیستن هر چرتی رو باور کنن،ی کلمه ی ساده س، ...

اگ منبع میخای دوست من هست پارسال رتبش شد 140 هزار اینا بعد با سهمیه شد 5000

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
منبع این سخن گهربارت کجاس 

سه تا صفر کم نمیکنه گلی ولی سهمیه ۲۵ درصد هم تعدادشون خیلی کمتره هم سطحشون بعد رتبه کشوری همه یکسان سنحیده میشن رتبه کشوریاشون ببینی مثلا ۴۴ هزار کشوری در سهمیه ۲۵درصد میشه ۶۲۵