2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوشت چرخکرده و پیاز و نمک فلفل مخلوط میکردم

بسته بندی کوچیک توی مشما فریزز میبردم

توی فریزر

هروقت گشنه میشدم یه بسته میذاشتم توی تابه

با نون 😋

نودل

سوسیس هم خوبه ببری

مغزیجات

کشمش و نخودچی

(    )
من گوشت چرخکرده و پیاز و نمک فلفل مخلوط میکردم بسته بندی کوچیک توی مشما فریزز میبردم توی فریزر هر ...

خراب نمیشن اینا.؟ چون تقریبا 6/7ساعت راه داریم 

و اینکه ازاین فلافل اماده ها ببرم خراب میشه؟ توگرما 

سوسیس 

سیب زمینی نیمه اماده 

همبرگر 

انواع کنسروجات 

ولی ب نظرم بگو‌ مامانت غذا درست کنه برات فریز کن ببر اونحاهم بذار تو فریزر هم سالم تره مریض نمیشی تو امتحانا هم مغزت درست کار میکنه خورشت ها رو اینجوری ببر برنج هم‌کته کن دیگه کاری نداره

تن ماهی و کلا انواع کنسرو و سوسیس کالباس وکترینگ😁

کترینگ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کترینگ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

همون طباخی خودمون😁اگه خیلی دیگه میخوای آماده باشه و دست به کاری نزنی غذای آماده بگیر

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️