2789
عنوان

خواهر پلید

283 بازدید | 19 پست

دیشب و دیروز دیروز پری روز خونه مادرم آب قطع بود. امروز صبح اومدم دیدم تمام ظرفا نشسته. نصفشو شستم.

بعد ناهار شام‌پختم.

مادرم و خواهرم الان از بازار اومدن.

دختره پرو صبح تاحالا بود بیرون. تازه اومد خونه .

گفتم‌مامان ناهار پختم  بابا خورد ظرف شستم خونه تمیز کردم..ا فتاد گردنم گفت تو ک هیچکار نکردی

.

گفت دختره تمام جهازشو پسر گرفت .گفتم یاد بگیر

گفت  تو به شوهر خودت بگو ،گفتم شوهر من پدر نداره ولی خیلی کارها برام کرد.خیلی از وسیله هارو خودش گرفت . وظیفش نبود.

اینم گفتم .شوهر توفعلا سرکار نمیره  با اینکه پدر مادر داره. گفت بتو چه مال تو رو نمیخوره که.

الان ۹ ماهه سرکار نمیره شوهرش.

بعد گفت تو ک همه چی ۳ تا میگیری. (کاش مثل حرف خودش میگفتم پدرم برام میگیره بتوچه)

ولی گفتم من تو یکی موندم. اونوقت برم ۳ تا بگیرم؟

چرا الان ۴ سال نامزدم  چون جهاز ندارم تقصیر توئه.

خیلی بیشعوره.

الان‌ شوهرش اومده میخوام بگم همینارو دوباره

بشوهرم گفتم.

گفت بزار من‌بیام بعد بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفهمیدم چیشد

دیشب و دیروز وز پری روز خونه مادرم آب قطع بود.

امروز صبح اومدم دیدم تمام ظرفا نشسته. نصفشو شستم.

بعد ناهار و شام‌پختم.

مادرم و خواهرم بازار بودن، الان از بازار اومدن.

ماورم‌گفت چرا ظرفا نشسته هیچکار‌نکردی.

گفتم ناهار پختم نصف ظرفا شستم. شام‌پختم

خواهرم افتاد گردنم گفت تو ک هیچکار نکردی

.

برام‌تعریف کرد ک فلان دختره تمام جهازشو پسر گرفت.

گفتم خب یاد بگیر

گفت  تو به شوهر خودت بگو ،گفتم شوهر من پدر نداره ولی خیلی کارها برام کرد.خیلی از وسیله هارو خودش گرفت . وظیفش نبود.

اینم گفتم .شوهر توفعلا سرکار نمیره  با اینکه پدر مادر داره. گفت بتو چه مال تو رو نمیخوره که.

الان ۹ ماهه سرکار نمیره شوهرش.

بعد گفت تو ک همه چی ۳ تا میگیری. (کاش مثل حرف خودش میگفتم پدرم برام میگیره بتوچه)

ولی گفتم من تو یکی موندم. اونوقت برم ۳ تا بگیرم؟

چرا الان ۴ سال نامزدم  چون جهاز ندارم تقصیر توئه.

خیلی بیشعوره.

الان‌ شوهرش اومده میخوام بگم همینارو دوباره

بشوهرم گفتم.

گفت بزار من‌بیام بعد بگو

تاپیکت رو خوندم عزیزم به شوهرت بگو هفته ای یک بار بیاد خونتون و خرج تو رو بده خونتون رو نه و اینکه مشکلات ات رو به شوهرت نگو بعد ازت سواستفاده میکنه و میزنه تو سرت حتی اگه با خانواده ات مشکل داری این رو اصلا نگو بگو که خانواده ام خوب هستن با سیاست باش وگرنه همون شوهرت بدجور بعدا اذیت ات میکنه

کاش ب شوهرت نمیگفتی چون بعدا جز زخم زبون زدن ب خودت کاری برات نمیکنه. اگه نمیخرن برات بگو پس موقع پیری کوری بگید همون ک براش همه چی فراهم کردید بیاد پرستارتون بشه.تو هم ن دیگ بشور ن بپز .باهاشونم اصلا دیگ بحث نکن .زودتر جم کن و با همه کمبود امکاناتت برو سر زندگی خودت .فقط بی اعتنایی کن بهشون

تاپیکت رو خوندم عزیزم به شوهرت بگو هفته ای یک بار بیاد خونتون و خرج تو رو بده خونتون رو نه و اینکه م ...

گفت منتظر باش من بیام بعد دعوا راه باز.

چند دقیقه قبل از اینکه برسم بهت میگم ک شروع کنی.

الان میگم قضیه ملتفی شد؟

گفت منتظر باش من بیام بعد دعوا راه باز.  چند دقیقه قبل از اینکه برسم بهت میگم ک شروع کنی. ...

این دعوا کردن فقط اعصاب خودتو بهم میریزه باعث میشه دیگ حرمتی بین پدر مادرت و شوهرت نمونه.شاید با تو بحث کنن فراموش کنن ولی با شوهرت هرگز فراموش نمیکنن

کاش ب شوهرت نمیگفتی چون بعدا جز زخم زبون زدن ب خودت کاری برات نمیکنه. اگه نمیخرن برات بگو پس موقع پی ...

شوهر من سرکار میره خرج خورد خوراکیان با شوهرم.

شوهرش سرکار نمیره خرج خورد خوراکشون باپدرم

بهشون پول میدن  بما نمیدن

بهترین جهاز براش میگیره برا من نمیگیره.

گفتم موقع پیری بهشون برسه.بمن ربطی نداره 

گفت منتظر باش من بیام بعد دعوا راه باز.  چند دقیقه قبل از اینکه برسم بهت میگم ک شروع کنی. ...

اره بگو سوتفاهم شد شوهرت اگه بفهمه با خانواده ات مشکل داری بعدا اذیت ات میکنه با خواهرت هم کاری نداشته باش تو زندگی تنها کسی که برات دل میسوزنه پدر و مادرت هستن اون ها هستن کنارت شوهرت بعد ا اگه مشکل داشته باشی ولت میکنه ولی پدرومادر نه  

شوهر من سرکار میره خرج خورد خوراکیان با شوهرم.  شوهرش سرکار نمیره خرج خورد خوراکشون باپد ...

میفهمم کاملا درکت میکنم چون همین بلا سر خودمم اومده .ولی چیکار میشه کرد.من هر جور شده زندگیمو ساختم حتی سیسمونی هم شوهرم گرفت .در عوض دیگ منتی روم نیس .بعضی وقتا انقد میشستم خود خوری میکردم ب این چیزا فکر میکردم خودم گریه میکردم .آخر دیدم دارم روانی میشم .گفتم پس بیخیال اینا ارزش ندارن خودمو داغون کنم .اول تا آخر همسرت برات میمونه .خودتون باهم خوب باشید خودتون زندگی رو بسازید.پولاتونم دیگ خرج خوراک اونا نکنید