2777
2789
عنوان

خواهر پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست
شوهر من سرکار میره خرج خورد خوراکیان با شوهرم.  شوهرش سرکار نمیره خرج خورد خوراکشون باپد ...

اگه میخوای  سرپیریی تلاففی دراری از الان بگم تو که الانت انقد مظلومی اون موقعم دلت نمیاد تنها راه رسیدن به ارامشت رفتن سرخونه زندگیت شوهرتم از بس تو دوران عقد خونتون بوده اصلا به خودش یه تکونی نمیده که زودتر برید از خونه مامانت و راحت شید

آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند

ببین من قلقای مامان خودمم هنوز کامل دستم نیومد  ماال مامان تورو که قطعا نمیدونم شاید در مقابل یه موردی یه ضعف و نرمی داشته باشه بتونی ارومش کنی و لی با وجود خواهرت کلا مادامی که تو اون خونه ای اذیتی وقتی میخوای جوابشو بدی یه طوری دندون شکن صحبت کن دفعه دیگه بحثی نکشه وسط.

آرزویت را برآورده میکند خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک های قبلت همشاز شوهرت بد میگفتی 

‌جدیدا خوبی های شوهرت رو میکنی بدی های مامانت اینا را میگی 

من متوجه نشدم

احساس میکنم همیشه نیمی از حقیقت نمیگی 

الان خواهرت گفته از هر چیزی سه تا میگیری منظورشچی بود ؟حقیقت میگفت؟

ببین من قلقای مامان خودمم هنوز کامل دستم نیومد  ماال مامان تورو که قطعا نمیدونم شاید در مقابل ی ...

آره شوهرم هم میگه تو زرنگ نیستی دندون‌شکن صحبت کن. گفتی شوهرت میخوابه سرکار نمیره سریع گفت مال تورو نمیخوره.

توام بگو جهاز اگه ۳ تا میگیره بابام میگیره.مال تو نیست که

تاپیک های قبلت همشاز شوهرت بد میگفتی  ‌جدیدا خوبی های شوهرت رو میکنی بدی های مامانت اینا را می ...

خوبی های شوهرم اینکه ک خرج میده. ولی بدیهاش اینکه ک بحرف خانواده..  

خوبی خانوادم هم اینکه ک ۴ سال نامزدم ولی بالاخره کم‌و بیش جهاز گرفتن.

ولی اون دخترو بیشتر دوسدارن