2821
2789
سر دوا درمون سرطانم بدهی بالا اوردم هرروزم میان برا جلبم  سرطان لنفوم نان هوچکین

اخی😩ولی خودکشی آخرین راهه

*اکانت قبلیم تعلیق شد*😑از رفتن به بحث های پر خطر معزوریم. لایکمم نکنن اوکی؟ 
اتفاق خوب یهویی نمی افته عزیزم  دیدی یهویی ۱ میلیارد پول بیاد حسابت!نه

مثالت غیر قابل تصوره. اینکه با کار و زحمت یهویی 1 میلیارد بیاد به حسابت که قابل باور تره. تا با چرخ روزگار نچرخی همینه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثالت غیر قابل تصوره. اینکه با کار و زحمت یهویی 1 میلیارد بیاد به حسابت که قابل باور تره. تا با چرخ ...

خب منم همینو میگم وقتی زندگیت نکبت بار شده چطو یهویی اتفاق خوبی بیفته

خب منم همینو میگم وقتی زندگیت نکبت بار شده چطو یهویی اتفاق خوبی بیفته

خوب باید با چرخش بچرخی. من هم کار کردم هم سختی کشیدم به این مرز ها هم رسیدم ولی واقعا شانس اوردم و از این رو به اون رو شدم. هنوز اوضام عالی نیست ولی پیشرفت کردم و دارم بهتر میشم

سرطان  بدهی ۳۰۰ میلیونی  نا امیدی و ...

اگه سرطان داری جز بیماران خاص محسوب میشی بیماران خاص دفترچه بیمشونو خاص میکنن ک هزینه هاشون ب حداقل برسه بعدن دولت وام پنجاه میلیونی با 4درصد سود میده ب بیماران خاص.

اینجوری حداقل کمی مشکلاتت حل میشه.

شاید باور نکنی ک من حاضرم با جون و دل جای شما باشم تا الان خودم.دارم خفه میشم از مشکلات 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اگه سرطان داری جز بیماران خاص محسوب میشی بیماران خاص دفترچه بیمشونو خاص میکنن ک هزینه هاشون ب حداقل ...

میشه با هم در دل کنیم؟ 

عزیزم وام گرفتم تاپیک ها قبلی هستم ت فارکس باختم 

بیمه پوشش میده؟ خیلی جلسات داروها گیر نمی‌اومد ت هیچ داروخونه ای مجبور بچدم از بازار ازاد بگیرم هر جلسه ۳۰ ۴۰ تومن 

مشکل شما چیه

میشه با هم در دل کنیم؟  عزیزم وام گرفتم تاپیک ها قبلی هستم ت فارکس باختم  بیمه پوشش میده ...

اره درخواست بده گپ بزنیم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز