2777
2789

هوای خنک

داررررم‌میمیرم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

روزه ام بشدت تشنه شدم خداقبول کنه .امروز آب قط بود کولر آب نداشت ازشدت گرماش خواب نداشتم ازبس عرق کردم تشنه شدم نای ندارم بلندشم .اینجا هوا فکرکنم ۵۰ درجه باشه خدایااا😫😫

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
عه ب خاطر سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه گرفتی  من روزه قضا دارم نمشع هعبب😶

نه ...

توی روزهای ذی الحجه روزه بگیری ثواب داره مخصوصا روزهای اولش ..

من سنی هستم عزیزم ..🙂🌱

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

روزه ام بشدت تشنه شدم خداقبول کنه .امروز آب قط بود کولر آب نداشت ازشدت گرماش خواب نداشتم ازبس عرق کر ...

کجایی هستید شما؟

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

نون خامه ای😩

سکینه چی شد ؟حامله شدی رفتی دکتر ....

غذای خودم هنوز آماده نشده دمی گوجه با برنج هاشمی درست کردم بوش تو خونه پیچیده ،😋 : /discussion/topic/11368798/%d8%af%d9%84%d9%85-%d8%ae%d8%b1%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%a7%d8%b2%d9%87-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%af?postId=296883749

نوش جان