2777
2789
عنوان

تقسیم ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 95 پست
میگ ک تو چشمت ب طلاهاش نباشه حق هم داره 

ای خدا ببین من تنها عروسیم ک یه ریالم  براش خرج نکردنو شکر که شوهرم خودش داره ،هرچی برا بقیه پسراش کرده ب مانکرده ماهم چیزی نگفتیم میدونه من هیچی ازش نمیخام !

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
عرف مهم نیس مهم قانونه   : /discussion/topic/11368510/%d8%aa%d9%82%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%a7%d8%b1%d8%ab%db%8c%d9%87?postId=296877493

چقدر زشته به طلاهای مادرشوهرت چشم داری

الان تصور کردم که اصلا عزت نفسم اجازه نمیده بگم طلاهارو باید قانونی تقسیم کرد و فلان. شما یکم عزت نفس داشته باش عزیزم با گدایی که بزرگ نشدی خدایی نکرده

وقتی خودش اینجوری میگه یعنی راضی نیست طلاهاش بیفته دست کس دیگه ای به جز دختراش

و در اون صورت حرامه

در ضمن اکثرا طلاهارو به دختر میدن چون همینجوریش قانون به دختر نصف پسر سهم میده

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا ببین من تنها عروسیم ک یه ریالم  براش خرج نکردنو شکر که شوهرم خودش داره ،هرچی برا بقیه پس ...

خب بهتر. منت سرت ندارن تو هم بگو من چشمم دنبال طلاهای شما نیس اونایی براشون خرج کردید بیشتر نیاز دارن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
فرقی نداره مادری هم دو به یک هست اشتباه  جا افتاده که مساوی هست،ما چند سال پیش تقسیم کردیم انحص ...

اها

خیلی جالبه که ما ایرانیا از دین اسلام نه نمازشو درست حسابی میخونیم نه روزه شو میگیریم نه انفاق میکنیم نه خمس و زکات میدیم نه حجابشو رعایت میکنیم. . عوضش بددددجووور به قانون ارث پایبندیم که باااید پسر دوبرابر دختر  ارث ببره!!  حرفشم بشه مییگیم اااا  دین اسلام گفته. شرع گفته .  چطور اون قبلیا رو دین اسلام نگفته فقط همینو دین اسلام گفته؟

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
ببین عیبی نداره من پدرشوهرم زنده بود به  خدا قسم حلوی ما هی خواهرشوهرم میگفت ارث حق ارث خق من ح ...

بخدا میگم باز تکرار میکنه منم میگم بقران کادو عروسیم نداد خب من چیکارش دارم ،تولد من بشقابی ک استفاده میکردن آورد با به به چه چه گذاشتم رو چشم چون یادم دادن دندون اسب میش کشی رو نمیشمارن،ولی هی ب من میگه ،ما اصلا رفت آمد نداریم خونشون تاپیک قبلم هس تا ما بریم بقیه بچه هاش میچاپن،هرکی جا من بود بیخیال میشد پسرش یه سال گذاشته بودنش کنار اما من ب زور اشتیش دادم گفتم مادره ،هرکی توفامیلشون میبینه میگه دختر چه دلی داری بااین همه بدی که بهت کردن آشتی کردی

چقدر زشته به طلاهای مادرشوهرت چشم داری الان تصور کردم که اصلا عزت نفسم اجازه نمیده بگم طلاهارو باید ...

متاسفم برای قضاوتتون من نمیبخشمتون دوست عزیز،

بقران کادو عروسیم نداد خب من چیکارش دارم ،تولد من بشقابی ک استفاده میکردن آورد با به به چه چه گذاشتم رو چشم چون یادم دادن دندون اسب میش کشی رو نمیشمارن،ولی هی ب من میگه ،ما اصلا رفت آمد نداریم خونشون تاپیک قبلم هس تا ما بریم بقیه بچه هاش میچاپن،هرکی جا من بود بیخیال میشد پسرش یه سال گذاشته بودنش کنار اما من ب زور اشتیش دادم گفتم مادره ،هرکی توفامیلشون میبینه میگه دختر چه دلی داری بااین همه بدی که بهت کردن آشتی کردی،حتما شما خدایی نکرده گدا طور بزرگ شدی 

تو چه سمی هستی  طرف میخواد طلاشو بده دخترش چرا ناراحتی! اصلا به شما چه ربطی داره

سم شمایی که متوجه بحث نشدی من برام مهم نیس جلوشو گفتم چه خوب مادرجون ولی متاسفانه هزار بار میگه امروزم ببینه میگه فردام میگه یکم بخون بعد نظر بده

بخدا میگم باز تکرار میکنه منم میگم بقران کادو عروسیم نداد خب من چیکارش دارم ،تولد من بشقابی ک استفاد ...

اهمیت نده من ۴۵ سالم هست خدا شاهده شوهرم پسر بزرگه هست هیچ کازی برامون نکرد حتی شاباش و کادوهای عروسیمو مادر شوهرم از من گرفت الانم یک سال و نیم‌پدرشوهرم فوت کرده و مغازه ی مدرشوهرم و دادن دست برادرشوهرم کار میکنه اونی یکی مغازه رو هم احاره دادن دارن میخورن از لحاظ قانونی شوهرم میتونه بره طاب ارث کنه  ولی باز میگه تا مادر م زنده اس بشینه و برادرم هم مغازه دادن چیکار کنم دوست ندارن به من بدن یعنی تعریف کردم بدونی سر منم اومده ولی الحمدالله هدا به منم داده با وحود این که خیلی خیلی من و شوهرم سختی کشیدم عملا مادرشوهرم فرق میزاره برای ماهم مهم نیست دیگه دیدیم بیاحترامی هم میکنن  یک سال قطع رابطه کردیم

متاسفم برای قضاوتتون من نمیبخشمتون دوست عزیز، بقران کادو عروسیم نداد خب من چیکارش دارم ،تولد من بش ...

الان چه ربطی به قضاوت داشت . تو یه متن نوشتی که میگی خوبه طلاهای مادرشوهرم قانونی تقسیم بشه و الان هم یه طومار از مشکلاتت با مادرشوهر نوشتی که ربطی به طلاهاش نداره. دوتا قضیه کاملا مجزا

الانم داری نفرین میکنی عین پیرزن های قاجار

چون کادوی عروسی ندادن یا رابطشون باهات بده باید به طلاهاش چشم داشته باشی؟ این رسم خیلی هاست که طلا رو به دختر میدن. چون دختر نصف پسر هست ارثش

مشکلاتت رو مگه ما میدونیم؟ ما فقط راجع به چیزی که تاپیک زدی نظر میدیم.

سم شمایی که متوجه بحث نشدی من برام مهم نیس جلوشو گفتم چه خوب مادرجون ولی متاسفانه هزار بار میگه امرو ...

به اون اینجوری میگی اینجا یجور دیگه پیام گذاشتی

شما الان طلا داشته باشی به عروست میدی یا دخترت؟ مشخصه دخترت

اها خیلی جالبه که ما ایرانیا از دین اسلام نه نمازشو درست حسابی میخونیم نه روزه شو میگیریم نه انفاق ...

دیگه شما نماز نمیخونی و حجاب نداری به خودت و خدا مربوطه ولی متاسفانه قانون ما فعلا همینه 

به اون اینجوری میگی اینجا یجور دیگه پیام گذاشتی شما الان طلا داشته باشی به عروست میدی یا دخترت؟ مشخ ...

نه من تقسیم میکنم صد در صد اولا دختر عزیزه شوهرم ب اعتبار دختر عزیزه پسر عزیزه زنشم ب اعتبار اون عزیزه ،من نمیدونم مهر مادری چرا فقط برا دختر کار میکنه هوف،مامان من تا امروز چیزی بگیره اول براعروسمونه بعد ما ،مام خیلی راضیم چون کسی که داره از زندگی داداشم مراقبت میکنه پا به پاشه و بچه اشو بزرگ میکنه عزیزمان، خدا خیرو شر قلب هرکس رو برگردونه ب زندگی خودش