2777
2789
عنوان

تقسیم ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 95 پست
همون جور که برای تقسیم زمین و خونه و مغازه باید عدالت بین دختر و پسر رعایت بشه طلا هم مثل هموناس بای ...

کیه که حالیش باشه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قانون میگه ۲به ۱ پسر دختر تقسیم میشه درباره ارث قانون حرف اول و آخر و میزنه نه عرف 

اونی که شما میگی ارث پدریه.  نه مادری.

ارثی که از مادر برسه به طور مساوری بین بچه ها باید تقسیم شخ مث طلا. 

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
مادرشوهرش زندس خودش دلش می خواد طلاهاشو به دخترش بده . عروس این وسط چی کارس؟

وقتی خودش تو زنده بودن میده دیگه به عروس و غیر عروس ربطی نداره دلش خواسته همه رو بخشیده،ولی اگر مادری تو زنده بودن نبخشه بعد از فوت مثل اموال دیگه ۲قسمت پسر ۱قسمت دختر سهم میبره قانونه دیگه ‌کاریش نمیشه کرد

قبل مرگش میتونه هرکاری خواست بکنه بعدمرگش دیگه قانون مشخص میکنه

چه مادرشوهری حداقل بگه خیرات کنید یاکمک مدرسه سازی و...اون دنیایک چیزی دستش بگیره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
وقتی خودش تو زنده بودن میده دیگه به عروس و غیر عروس ربطی نداره دلش خواسته همه رو بخشیده،ولی اگر مادر ...

آره اما قضیه اسی فرق داره مادر خودش می خواد به دخترش بده 

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
قبل مرگش میتونه هرکاری خواست بکنه بعدمرگش دیگه قانون مشخص میکنه چه مادرشوهری حداقل بگه خیرات کنی ...

اخه منم میگم خب بده بهش خیلیم خوب مادرجون هربار میگه بعد زل میزنه بهم بگم غلط میکنی خوشش میاد انگار

اونی که شما میگی ارث پدریه.  نه مادری. ارثی که از مادر برسه به طور مساوری بین بچه ها باید تقسی ...

فرقی نداره مادری هم دو به یک هست اشتباه  جا افتاده که مساوی هست،ما چند سال پیش تقسیم کردیم انحصار ورثه کردیم کاملا اطلاع دارم

وقتی خودش تو زنده بودن میده دیگه به عروس و غیر عروس ربطی نداره دلش خواسته همه رو بخشیده،ولی اگر مادر ...

افرین منم میگم تا زنده ای اصلا ببر خونه اتم بفروش ب دخترت ازش پول نگیر بشه مال اون اما میگه بعد مرگم ،باز بااونم مشکل ندارم میگم چرا هی میگی

اگه یه مادرشوهر انتظار داره عروس اونو به چشم مادرش ببینه خودش هم باید عروسشو به چشم دخترش ببینه. اگه موقع این چیزا بگه نه فقط فلانی دخترمه. معلومه عروس رو به چشم دخترش نمیبینه. پس نباید انتظاری هم از عروس داشته باشه. 

مامان من ان شاء ا... که همیشه سلامت باشه و سایه اش بالای سر ما. مشخص کرده که هرکدوم از طلاهاش به کدوم یکی برسه. با اینکه من تک دخترم و سه تا داداش دارم. سهم هرکس رو گفته. هرچند من به شخصه چشمداشتی ندارم.

مادرشوهر خاله ام هم وقتی فوت کرد. شش تا دختر داشت و سه تا عروس. به هرکدام یه جفت النگو رسید. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
خب تا زنده اس بده میگه گفتم برو بعد مرگم بردار 🤣اون بمیره من یه النگو هم خودم میدم دخترش

ببین عیبی نداره من پدرشوهرم زنده بود به  خدا قسم حلوی ما هی خواهرشوهرم میگفت ارث حق ارث خق من حق ارثم و میگیرم و میدم بچه هام من ناراحت شدم و چیزی نگفتم بعد اومدیم خونه به شوهرم گفتم بابات که زنده اس چرا خواهرت انقدر ارث ارث میکنه مگه ما ارث گرفتیم اون جا مونده شوهرم گفت والا نمیدونم تو مغزش چی میگذره خدا رو شاهده میگیرم خواهرشوهرم دو سال هست فوت کرد ناگهان زودتر از باباش و طبق قانون چیزی بهش نمیرسه این حرفا رو ول کنید خدا به خود ادم بده هر چی میخواد بده مادرشوهرت هم نباید این خرف و بزنه دوست داره طلاش و بده دخترش طلا زینت اون خانمه و مال خودشون شما بگو مادر جان خوب طلا برای دخترتون هست همین حالا بدید بهش