2777
2789
عنوان

تقسیم ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 95 پست
خودش میتونه به هرکی که دلش بخواد هدیه بده میگن ارث پدری نه مادری باید بعد از فوت پدر تقسیم شه  ...

خب چرا الان نمیده میگه بعد مرگم ،خب اگه میتونستم ببره گور ب دخترش نمی‌داد انقد ک پول دوس داره

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4Z6DY

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

اخه چرا باید بده به دخترش؟ مگه دخترش کار اضافه ای کرده که پسرش نکرده؟

دوست داره دیگه 

من پدربزرگم یه زمین به بابام داد وقتی مرد عموهام گفتن اونم باید بیاد توارث ولی وقتی پدربزرگم کادوداده بود توارث حساب نشد عشقش کشید ودوسش داشت داد

قانون میگه ۲به ۱ پسر دختر تقسیم میشه درباره ارث قانون حرف اول و آخر و میزنه نه عرف 

مادرشوهرش زندس خودش دلش می خواد طلاهاشو به دخترش بده . عروس این وسط چی کارس؟

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
خوب مشکلش چیه چیکار به طلاهای بنده خدا داری دوست داره بده به دخترش..یعنی برای طلاهای طرف هم نقشه می ...

دقیقا واقعا چه عروسای پر رویی پیدا میشن طرف طلا مال خودشه حالا دوست داره بده دخترش 

تو چه سمی هستی 

طرف میخواد طلاشو بده دخترش چرا ناراحتی! اصلا به شما چه ربطی داره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه نقشه نمیکشیم طرف حالا بیوفته بمیره ما یچیزیم اضافه میدیم به دخترش،اون مشکلش چیه که هزار بار پیش م ...

میگ ک تو چشمت ب طلاهاش نباشه حق هم داره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
دقیقا واقعا چه عروسای پر رویی پیدا میشن طرف طلا مال خودشه حالا دوست داره بده دخترش 

خب تا زنده اس بده میگه گفتم برو بعد مرگم بردار 🤣اون بمیره من یه النگو هم خودم میدم دخترش

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸