2777
2789
عنوان

تقسیم ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 95 پست
خوب مشکلش چیه چیکار به طلاهای بنده خدا داری دوست داره بده به دخترش..یعنی برای طلاهای طرف هم نقشه می ...

بعدم از نظر قانونی طلا هم ارث حساب میشه!

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از فوت تمام اموال تقسیم میشه چه ملک باشه و چه طلا طلا مال دختر نیست

طبق قانون بله ولی طبق عرف مادر اکثرن خودش زبونن میده به دختر حالا عروس موش بازی درنیاره چون پسرشم خود خواسته قبول کرده

اون دیگه ارث نیست الان تو زنده بودنش داره میبخشه جلوی شما هم میگه که فردا مدعی نباشی 

میه بعد مرگم اولا ،دوما اینکه اینجوری میگه عادیه؟من یه پر کاهم ازش نگرفتم تا الان حتی عروسیم کادو نداد چشم ب مالش ندارم ولی اینکه داره هی جلو من میگه اعصابمو خورد میکنه،چن بارم گفتم خب خیلیم عالی

اون دیگه ارث نیست الان تو زنده بودنش داره میبخشه جلوی شما هم میگه که فردا مدعی نباشی 

دقیقا منظور همینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
طبق قانون بله ولی طبق عرف مادر اکثرن خودش زبونن میده به دختر حالا عروس موش بازی درنیاره چون پسرشم خو ...

شما معلومه که خواهرشوهری ،زیاد خودتو ادیت نکن برو طلاهای مامانتو صاحب شو

مادربزرگم مرد طلاهاشو عمه هام برداشتن دیگه توروطلاهای مامانت حساب باز کن چیه از الان به فکر طلاهای م ...

بفکر طلاهای نبستم ولی خوبه ‌ه همه چی قانونی باشه

طبق قانون بله ولی طبق عرف مادر اکثرن خودش زبونن میده به دختر حالا عروس موش بازی درنیاره چون پسرشم خو ...

اخه چرا باید بده به دخترش؟

مگه دخترش کار اضافه ای کرده که پسرش نکرده؟

بعدم از نظر قانونی طلا هم ارث حساب میشه!

خدایا یعنی منم پیر بشم عروس و دخترام واسه ارثم نقشه میکشن؟ صدسال سیاه همچین غلطی نمیکنم حاضرم تو وصیتم بنویسم پولم رو بدن به خیریه ها تا براش نقشه بکشن وقتی هنوز زندم حرفش باشه طلا یه چیز زینتی واسه دست خودشه چه ربطی به ارث داره عجبا:/