2777
2789
عنوان

تقسیم ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 95 پست
الان چه ربطی به قضاوت داشت . تو یه متن نوشتی که میگی خوبه طلاهای مادرشوهرم قانونی تقسیم بشه و الان ه ...

مسخره میگم من بااینکه کادو عروسیم نداده مث بقیه عروسا نبودم ،با همه بدیاش خوبم باهاش و اصلا چشم ب مالش ندارم که اگه داشتم دعوا راه مینداختم که چرا ۱سال پیش همه هزینه های عروسی برادر شوهرمو که اونم وضعش مث ماس رو دادین از باغ تالار گرفته تا طلاهای زنش و کالاهای ولی براما هیچی،بااین حال خیلی بیشتر از اون عروسیم احترامش میزارم ،بااین رفتار باید فهمیده باشه برامن مهم نیس که به کی بده!اینکه مدام میگه منو آذین میکنه بارها میگم مادرجون خوب کاری میکنی مادرجون این چ حرفیه صد سال زنده باشی ب دل خوش استفاده کنی آخرسرم مال شماس اختیارش باشماست باز میگه بازمیگه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مال دنیا نناز که به تقی بنده...خدا به خود آدم بده 

سری بعد این حرفو زد نگاش کن بگو عهههه این چه حرفیه میزنین مادرجان..دور از جونتون ...عمر دست خداست...از الان دارین به این چیزا فکر میکنین؟؟؟سری بعد نمیگه ...اگرم گفت باز همین حرفو تکرار کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
در عوض شوهر شما از پدر و مادرش ۲برابر ارث میبره خواهرش نصف،به این فکر کن،خیلی از مادرها چون دختر نصف ...

من تنها کسیم که خواهرشوهرم میگه منو پسر حساب کنین میگم یه خواهره دیگه چی میشه اون‌یکی جاریام جرش میدن سر این حرف تو روش 

نه من تقسیم میکنم صد در صد اولا دختر عزیزه شوهرم ب اعتبار دختر عزیزه پسر عزیزه زنشم ب اعتبار اون عزی ...

اگر واقعا دختر عزیز باشه برات باید یکسان ارث بدی بهشون

و اگر یکسان ندادی لاقل طلاهای خودت رو بدی

پس دختر عزیز نیست برات 

پدر بزرگ خدا بیامرز من ۳۰ سال پیش گفت من به دخترام و پسرام یکسان سهم میدم چون شاید خدایی نکرده یه روزی بخوات طلاق بگیرن یا اصلا ازدواج نکنن و باید پناهی داشته باشن. مادرشوهر شما میدونه دختراش نصف سهم میبرن پس این مهر مادریش رو نشون میده که میخواد طلاهاش رو به دختر بده تا پشت و پناهی براشون باشه

اگر دختر هم مثل پسر سهم میبرد اون موقع باز میشد گلایه کنی

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
به مال دنیا نناز که به تقی بنده...خدا به خود آدم بده  سری بعد این حرفو زد نگاش کن بگو عهههه ای ...

بخدا الان یه نظر قبل شما گفتم میگم صد سال زنده باشی فلان باز میگه ،من بخدا همیم که خودم دارم رو بخورم بسمه

بخدا الان یه نظر قبل شما گفتم میگم صد سال زنده باشی فلان باز میگه ،من بخدا همیم که خودم دارم رو بخور ...

باهاش حرف بزن بگو دلیلی داره هر سری میاین این حرفو بهم میزنین؟رک تو صورتش بگو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگر واقعا دختر عزیز باشه برات باید یکسان ارث بدی بهشون و اگر یکسان ندادی لاقل طلاهای خودت رو بدی پ ...

نه من مسلمانم حتما بعد من باید طبق شرع اسلام تقسیم کنن ولی اگه زنده بودم خواستم ببخشم مساوی میبخشم،من اصلا بااینا مشکل ندارم مشکل من گفتنش هس هی میگه خب من چیکار کنم نزدیک دویست بار گفته الان ببینیم باز میگه یه ساعت بعدم حرفو میکشونه اون سمت،تازه جواب ندم میگه باتوام 

باهاش حرف بزن بگو دلیلی داره هر سری میاین این حرفو بهم میزنین؟رک تو صورتش بگو

ایکبار میگم من که ورثه شما نیستم شما و ورثه هاتون خودتون میدونین

تا زنده هست میتونه هرکاری دوست داره با اموالش بکنه ببخشه یا همه رو بده به یه نفر . بعد از فوت اگر وصیت کنه و وصیت هم خدشه ای وارد نشه بهش تا یک سوم اموال نافذ هست درغیر اینصورت طبق قانون ارث باید تقسیم بشه 

اهمیت نده من ۴۵ سالم هست خدا شاهده شوهرم پسر بزرگه هست هیچ کازی برامون نکرد حتی شاباش و کادوهای عروس ...

اره بخدا برامنم مهم نیس ارث بدن ندن ب شوهرم فقط حرفش آزارم میده یبار دوبار نگفته همیشه ب من میگه

اگه یه مادرشوهر انتظار داره عروس اونو به چشم مادرش ببینه خودش هم باید عروسشو به چشم دخترش ببینه. اگه ...

خدا عمر با برکت بده بهشون

اره بخدا برامنم مهم نیس ارث بدن ندن ب شوهرم فقط حرفش آزارم میده یبار دوبار نگفته همیشه ب من میگه

احتمالا تو میمیک صورتت چیزی جز این دیده فکر می‌کنه ناراحتی از این موضوع و هی تکرار می‌کنه تا برات جا بیوفته...

از لحاظ قانون فقط برای یک سوم طلا هاش می تونه وصیت کنه و بقیه اش مثل قانون ارث تقسیم می شه.

از لحاظ عرف طلا برای دختره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//