2777
2789

بخدا کل شب بیدار بودم تا خود صبح به شدتتتتتت کمرم گرفته خوب بودما،ناهار که خوردم یهو خشک شد و وحشتناک گرفت(سابقه دیسک کمر دارم)ولی کاری که باعث بشه دردش شروع بشه نکردم ۲۲ سیکلمه تقریبا ۹ روز مونده تا پریودی. هرچی مسکن و پماد میزنم فایده نداره

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

برو دکتر آمپول عضله شل کن بزنن خوب میشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب گرم بذار رو کمرت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اصلا نمیتونم این پهلو اون پهلو بشم.مسکنم خوردم

فقط کمرته یا پشت پاتم گرفته؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کمر و لگن. الان چون کار سنگین نکردم وگرنه قبلاً درد دیسک ب پام،میزد

من دوبار اینجوری شدم خیلی درد داشتم ولی مال من از پام میزد به کمرم سیاتیک بود. پیاده میرفتم دکتر آمپول میزدن درست میشد 

نه

رگ سیاتیکت گرفته احتمالا...روغن سیاهدونه اصل بگیر.بده یکی واست یه نیم ساعت خوبه خوب ماساژ بده...بعد روش پلاستیک بکش و حوله.گرم نگهش دار...این گرفتگی دوسه روزی زمان میبره خوب شی.بستگی داره چقدر ماساژ بدی و گرم کنی