2777
2789
عنوان

عمل شقاق دکتر تولیت کاشانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم  شما رو دکتر کاشانی عمل کردن؟ خوب بود؟ از نتیجه راضی هستی ؟  بعد عمل خیلی اذی ...

سلام عزیزم بله عمل کردم و راضیم خیلی، عمل سنتی بود و سنگین نبود فقط روز بعدش دردم شدید بود بعدش دیگه درد خیلی زیادی نبود 

سلام عزیزم بله عمل کردم و راضیم خیلی، عمل سنتی بود و سنگین نبود فقط روز بعدش دردم شدید بود بعدش دیگه ...

میتونم بهتون پیام بدم؟ اگر ممکنه درخواست بپذیرید

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آره خیلی بهترم، هرچند اگه سفت شه گاهی اولش درد داره ولی دیگه بعدش درد ندارم یعنی گاهی یه لحظه درد ...

سلام عزیزم این دکتری که میگید کدوم شهر هست و ببخشید ی سوال دیگه شقاق شما که عمل کردید رد بخیه هاش موند یا خوب میشه؟اخه منم داذم باید برم ولی میترسمممم

سلام عزیزم این دکتری که میگید کدوم شهر هست و ببخشید ی سوال دیگه شقاق شما که عمل کردید رد بخیه هاش مو ...

سلام عزیزم، دکتر محسن تولیت کاشانی تهران هست مطبشون و تو بیمارستان خصوصی عزفان نیایش عمل میکنن، نه رد عملی وجود نداره چون عمل داخل مقعده نه بیرونش، نترس درد عمل از درد شقاق که الان داری بدتر نیست 

سلام عزیزم، دکتر محسن تولیت کاشانی تهران هست مطبشون و تو بیمارستان خصوصی عزفان نیایش عمل میکنن، نه ر ...

دورتبگردم مرسی 

ن ببین گلم من یکسال پیش رفتم کولونوسکوپی بعد از اون سوزش پیدا کردم خب؟ ۲ روز بعد از کولونوسکوپی بعد حس‌کردم مقعدم متورم شده بعد یک هفته یچی اندازه لوبیا زد بیرون😐

ولی درد ندارم این لوبیا بیرون از مقعدمه منم ۲۰ سالمه گلم سر اون میگم ردش نمیمونه اینجوری؟؟

سلام عزیزم، دکتر محسن تولیت کاشانی تهران هست مطبشون و تو بیمارستان خصوصی عزفان نیایش عمل میکنن، نه ر ...

رفتم بیمارستان خصوصی مثلا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ولی زدن ناقص کردن منو چی بگم خواهری 

دورتبگردم مرسی ن ببین گلم من یکسال پیش رفتم کولونوسکوپی بعد از اون سوزش پیدا کردم خب؟ ۲ روز بعد از ک ...

نه عزیزم جاش نمیمونه نگران نباش، اگر درد شدید داری و اذیتی عمل کن ولی اگه درد نداره الکی عمل نکن و یه دکتر خوب هم بی جهت و فقط برا زیبایی عملت نمیکنه

زخم شقاق رو میشه با تمیز نگه داشتن روده با دوش مقعدی و استفاده از دارو درمان کرد

این راهکارها فقط یک ماه اول شروع شقاق میتونه موثر باشه ولی اگه بعد حدود یک ماه شقاق خوب نشد و طولانی و مزمن شد اونوقت تنها راه عمله 

شما لیزر کردی؟ برگشت پذیر که نیست؟؟

نه من جراحی به شیوه سنتی بود نه لیزر

جراحی گویا موثر و دائمی هست، لیزر احتمال برگشتش بیشتره اینو طبق تجربیات بچه های همینجا میگم

بزای من که از عملم دو سال گذشته و ر نگشته خداروشکر

نه من جراحی به شیوه سنتی بود نه لیزرجراحی گویا موثر و دائمی هست، لیزر احتمال برگشتش بیشتره اینو طبق ...

عه خب خداروشکر عزیزدلم بعد اینکه میشه بهم بگی دوره نقاهتت چقدر بود و اینکه ببخشید رد بخیه هم مونده یا خیر؟ چون من مجردم ابن سوال شد برام ممنون میشم راهنماییم کنی و اینکه شما از یبوست اینجوری شدید؟؟ اخه منو از کولونوسکوپیم اینجوری شدم حالا نمیدونم چجوری شیلنگ رو کشیده بودن بیرون که زدن مقعد منو نابود کردن ایشالا که هرچی خیره همون بشه ابجی واسم دعا کن 

سلام عزیزم یعنی فقط بیمارستان عرفان جراحی میکنن یا دولتی هم میرن؟

عه خب خداروشکر عزیزدلم بعد اینکه میشه بهم بگی دوره نقاهتت چقدر بود و اینکه ببخشید رد بخیه هم مونده ی ...

دوره نقاهتش در حد یک هفته بود، رد بخیه نمیمونه چون داخل مقعد هست چیزی معلوم نیس نگران نباش برو عمل کن خودت رو نجات بده، ولی پیش دکتر باتجربه برو هر دکتری نرو