2777
2789
عنوان

من مطلقه هستم

8254 بازدید | 153 پست

شش سال با یه پسری در ارتباط بودم  سه سال ازم کوچکتره  من وقتی از شوهرم جدا شدم یک سال بعد باهاش اشنا شدم اوایل دانشجو بود و میگفت درسم تموم بشه بعد میام خواستگاریت درسش تموم شد رفت سربازی بعد گفت الان پدر مادرت به سرباز زن نمیدن  رابطمون دوسالی قطع بود یعنی در کل چهار سال در ازتباط بودم  خیلی پسر خوب مهربونی بود به اخلاق  و روحیاتم میخورد من نامزد کردم یهو بعد دوسال دوستش زنگ زد سعید تصادف کرده ...نامزدیم بهم خورد بخاطر مشکلات بینمون .... بعد بهش زنگ زدم توی بیمارستان بود گفت منو نفرین کردی .. گفتم نه مگه چکارباهام کردی خدایی ام پسر مظلومی بود   گریه ام گرفت خیلی ارزوها داشت ... الان یک سال نیم گذشته یه خرده وضعش بهتر شده اسیب نخاعی دیده باید فیزیوتراپی بره تا عصباش برگردن ... دکتر تهران قراره یک ماه دیگه بره ولی خودش میگه فکر نکنم دیگه بتونم راه برم پای راستش خوبه ولی چپی سمت زانوش قفل نمیشه ... الانم یه خواستگار وکیل برام اومده  خیلی میگه دوستم داره .... حالا نمیدونم به پای عشقم بمونم یا ازدواج کنم ؟ 

مامانم میگه با عقلت تصمیم بگیر دلت به دردسرت میندازه!

اگر عشقتون قبل از ازدواج فلج بشه به پاش میمونین ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رابطه ای که قطع شده دیگه قطع شده دیگه .... من کلا رابطه ای که تموم بشه رو اصلا قبول نمیکنم که برگردم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔