2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😫😫

329 بازدید | 22 پست

خیلی دلم گرفته . خیلی بده که یه بغضی توی گلوت باشه که هر چقدرم گریه کنی بازم خالی نمیشه . بغض توی گلوم باعث شده یه درد بدی تو گلوم بپیچه . تو ذهنم خیلی حرف و سوال دارم ولی وقتی می خوام حرف بزنم یا چیزی بنویسم انگار از ذهنم میره . خیلی بده اشتباه کردی باشی و بخوای جبرانش کنی ولی هر وقت که میای اشتباهتو جبران کنی بازم گند میزنی به همه چی . طوریه که همه تو بیرون میگن تو شادترین آدمی هستی که تو اطرافم دیدم و واقعا هیچ غمی نداری و خیلی بیخیال و راحت داری زندگی می کنی . ولی می دونید چیه ؟ با این حرفشون انگار زخم قلبم عمیق تر میشه . سخته که کسی نباشه که بتونه راحت بهش حرفاتو بزنی . سخته بری تو حموم گریه کنی تا یه وقت مامان و بابات اشکاتو نبینن . خیلی بده هرچی تلاش می کنم انگار بی فایدست . گفتم از بلاک متنفرم زدن بلاکم کردن ‌‌. گفتم تنهام نذارید تنهام گذاشتن . گفتم دوستم داشته باشید ازم متنفر شدن . اره من از درون تبدیل شدم که به آدم دیوونه روانی که تو ظاهر حالش خیلیییییی خوبه . تو ظاهر می خنده مسخره بازی درمیاره شیطونی می کنه ولی وقتی تنهاست ............ 

بمیرم واست 😔ت

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شده تنهای تنها بمون 

ولی غرورت و نشکن و محتاج محبت کسی نباش

چون بفهمن تنهات میذارن

مخصوصا جنس مخالف بفهمه بهش محتاج و وابسته و ضعیفی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
بمیرم واست 😔ت

خدا نکنه . 

ولی خسته شدم دیگه . خسته شدم از بس تلاش کردم و نشد . 

هربار اومدم درستش کنم بیشتر از چشم افتادم . 

هروقت خواستم محبت کنم تبدیل شد به آویزون بودن .

هر وقت خواستم دردمو به کسی بگم شدم یه آدم افسرده . 

به خاطر همینه که دیگه همه چیمو تو خودم می ریزم . 

واقعا میگم فکر می کنید چرا تاپیکام آنقدر پر از غمه ؟

چون توی فضای حضوری من با کسی نمی تونم حرف بزنم .

نمی خوام نظرشون نسبت بهم عوض شه ‌‌

هم اینکه به کسی هم اعتماد ندارم . شاید بعداً از نقطه ضعفم بر علیهم استفاده کنن

خدا نکنه .  ولی خسته شدم دیگه . خسته شدم از بس تلاش کردم و نشد .  هربار اومدم درستش کنم ...

شکست عشقی خوردی

تاپیک قبلیم بخون

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
شده تنهای تنها بمون  ولی غرورت و نشکن و محتاج محبت کسی نباش چون بفهمن تنهات میذارن مخصوصا جن ...

احساس می کنم تاپیکای قبلیمو خوندید . 

سنم کمه ولی حتی از بس غصه خوردم روی پیشونیم داره خط اخم  میفته . 

هیچکس نمی تونه واقعا درک کنه چی دارم میگم . 

یه وقتی با خودت میگی تنهایی خیلی بهتره . 

به خودت میای می بینی چند ساعت زل زدی به دیوار داری به خاطرات خوب گذشتت که هیچوقت بر نمی گردن فکر می کنی

احساس می کنم تاپیکای قبلیمو خوندید .  سنم کمه ولی حتی از بس غصه خوردم روی پیشونیم داره خط اخم ...

نه عزیزم نخوندم.

غصه نخور 

شاید کم کم عادت کنی

قوی باش.نذار کسی بفهمه تنهایی

روزای خوب میان خودت باید بخوای و بلندشی و بگی بسه غصه خوردن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
شکست عشقی خوردی تاپیک قبلیم بخون

ای کاش شکست عشقی بود 💔💔

ای کاش فقطططط همین بود ‌‌. ولی اینکه دوستاتم در حقت نامردی می کنن خیلی دردناکه 😭😭😭 

ولی میدونید چیه ؟ من به یکی از دوستای مجازیم(دختر )خیلی اعتماد کردم تازه قرار بود وقتی اومدن تهران همو ببینیم حتی همونم باهام بدرفتاری کرد و زد بلاکم کرد با اینکه گفته بودم آقا تنهام نذارید در حقم بد نکنید ولی چی شد ؟تا یه آدم جدید پیدا کرد منو گذاشت کنار . 

دوست جنس مخالفمم که امروز دقیقا میشه دوماه که باهام کات کرده ولی من خودمو براش به آب و آتیش زدم ولی هیچی نشد هر دفعه هم به همه چی گند زدم . 

شما خودت ببین کسی که یه روزی شده بود دلیل حال عالیت دلیل خوبت حالا یه روزی بشه دلیل گریه هات . 

یه کسی که فقط یه دونه ویسش فقط یه دونه ویسش دنیات بود . 

نباید اینجوری میشد که دیگه حسرت یه بار پیام دادنش رو دلم بمونه . نباید اینجوری میشد که وجودش فقط برام تو رویاها باشه . 

دوستای توی مدرستم که بهت حسودیشون بشه دیگه واقعا چی بهتر از این ؟؟؟؟ واقعا اصلا بهتر از این نمی شم💔

چند سالته؟ نکن با خودت  داری به خودت ظلم میکنی!! این حرفمو چند سال بعد متوجه میشی

اومدم به خاطر قلبم پا روی غرورم بذارم هردوش شکست ‌‌. 

آخرش چی شد ؟؟؟ آخرین بازدید مدت های پیش . آخرین بازدید خیلی وقت پیش . امکان ارسال پیام وجود ندارد . نوشتن پیام مجاز نیست . 

دیگه برام چیزی نفرست . تو خودتو بکشی هم دیگه برام مهم نیست . 

تو خودتووووو بکشیییی هم دیگه برام مهم نیستتتتت . بعضی چیزا فقط حرفن ولی انقدر به قلبت نفوذ می کنند که مثل یه چاقو عمل می کنن .