2777
2789
عنوان

بچه ها ابروم رفت چیکار کنم حالا

607 بازدید | 12 پست

یه پسر عمه  دارم قبلا خواستگارم بوده الان ازدواح کرده بچه هم داره گاهی تو ایستنا برام پست میفرستاد پستای همینجوری اطلاع عمومی‌و اینا من نمیخایتم رو بدم فقط لایک می کردم 😂😂منم متاهلم ها بعد نمیخاستم فکر بدی کنه با خودش 

حالا دیشب یه پست دیدم راجب دزدی ماشین و ایم حرفا ک مراقب باشیم و فلان مثلا برا شوهرم و داداشم فرستادم الان  دیدم پسر غمم یه چیزی لایک کرده ک مت براش فرستادم رفتم دیدم همینو اشتباهی برا پسر عمم فرستادم اها لینستا تازه بروز رسانی کردم دو روز پیشم اشتباهی یه پیامو بجای شوهرم برا دوستم فرستاده بود 😑😑😑😑الان خیلی بد شد بنظرتون؟؟؟فکر بدی نمیکنه با خودش ؟؟؟خاک تو سر منو بروز رسانیم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی خودتم بدت نمیاد؟

آره مطمئنم همیشه اینقد زود تهمت میزنی مردم درحالی ک هیچی نمیدونی؟؟این بنده خدا ۱۰ سال معتاد شیشه بوده اون موقع من فقط ۹ سالم بوده هم سن عموی منه در ضمن یه زمانی ابجیش مند بهش پیشنهاد داده و اونا اومدن و بشدت با واکنش منو خونوادم روبرو شدن و معذرت خواهی کردن.  خیلی آدم بیشعوری هستی اون بنده خدا الان به من میگه دایی منو جای ناموسش  میدونه . خجالت بکش .

_بعد من اینجوری بودم که وا😶