2789
عنوان

سریال نیکان

2533 بازدید | 12 پست

چرا یه جوریه باباش پیدا نمیشه اصلا بعد یه قسمت ندیدم نفهمیدم چی شد که داییش رفته میگن به خاطر مامانه بوده که زندانش طولانی نشه خب چه ربطی دارههههه دیشبم که پاشد رفت خونه پسره پرده رو زد کنار تموم شد مثلا یک درصد فکر کن پسره عاشقش بشه بعد به خاطرش بره دنبال اینکه خوب بشه آخر سریال هم نیکان با صدرا ازدواج کنه صدرا هم که پولداره دیگه مامانش رو نجات بده......

توکل یعنی: خدایا من سعی خودمو کردم بقیش با خودت🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دو قسمت سر سری نگاه کردم

ولی چطوری یه زن گنده رو میزارن نقش دانش آموز بازی کنه دختره حداقل بیست و شش هفت سال بهش میخوره

بعد اینکه اسم پسر و گذاشتن روی دختر

ایراد گیر نیستم ولی به دلم ننشست

خدایا شکرت🤲🍃
شایدم مثلا بره با گلرخ اشتیشون بده.....

مثل اینکه فقط من و شما بودیم که نظر داشتیم راجبش....🥹🤣🤣🤣🤣من یه مدته حجم نتم تمومه وگرنه داشتم سریالای نمایش خانگی رو میدیدم همشون نصفه موند....

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
یکی دو قسمت سر سری نگاه کردم ولی چطوری یه زن گنده رو میزارن نقش دانش آموز بازی کنه دختره حداقل بیست ...

کآش فقط بازیگر نقش اصلی گنده بود بقیه دخترا هم باز همینن.....

منم انتظار داشتم دختره دانشجو باشه😏

من مشکل دارم که چرا اینو فرستادن پیش صدرا که چی بشه کارگردان آخرش این دوتا رو برسونه به هم حسام بدبخت چی میشه نرسونه به هم صدرا چی میشه والا ما شوهرامون تو هر شرایط باشه پیشش هستیم گلرخ یهو ول کرد رفت والا من حس میکردم این ویژگی وفادار بودن مال همه ایرانیاس.... 

من وقتی تبلیغ فیلم‌ رو می دیدم خیلی اشتیاق داشتم ببینمش چون اسم پسرم نیکانه اما وقتی دیدم دختره اسمش ...

الهیییی ذوقت کور شد قشنگگگ