2777
2789
عنوان

عمل باز فیبروم

501 بازدید | 22 پست

دوستان من فیبرومم بزرگ شده و باید عمل بشم دکترم گفتن نمیتونم با لاپراسکوپی درش بیارم پنج شنبه باید عمل بشم و گفتن بی حسی از کمر بیهوشت نمیکنن من خیلی میترسم به دکترمم گفتم من یبار بخاطر دندونم بهم بی حسی زدن حالم بد شد فکر کنم به بی حسی دندون پزشکی حساسیت دارم نمیدونم این بی حسی هم امکان داره حالمو بد کنه یا نه خیلی استرس دارم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه بری یه جا که بیهوشت کنن؟ چندتا مطب دیگه برو بپرس

نه عزیزم خود دکتر گفت بهترین روش برات بی حسی از کمر چون من به خیلی از داروها الرژی دارم  از تیغ جراحی و درد بعدش نمیترسم فقط ترسم اینه که داروها برام دردسر ساز نشه 😭😭خیلی استرس دارم

کجا رحمته منم فیبروم بزرگ دارم

من اصلا علامتی نداشتم اذیت شدنمم بخاطر سنگینی که تو رحمم حس میکردم بود و با کمر درد مراجعه کردم به ارتوپد و ام آر ای دادم و گفتن مهره های کمرم سالم بعد رفتم دکتر زنان که گفت فیبروم داری و همون باعث کمر دردت شده شکمم بزرگ شده خیلی اذیتم

عزیزم من داشتم خیلی کوچیک بود ولی چون بین سیکل لکه بینی داشتم دکتر برام گورتاژ کرد الان چهار روزه عمل کردم احساس سبکی میکنم منو بیهوش کرد خیلی راحت بود مال شما رو هم نمیتونه با گورتاژ خارج کنه؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم من داشتم خیلی کوچیک بود ولی چون بین سیکل لکه بینی داشتم دکتر برام گورتاژ کرد الان چهار روزه عم ...

نه بهم گفت لاپراسکوپی هم نمیتونی بکنی چون بزرگ و تا حالا زایمان نداشتی باید با دقت خارج بشه رحمت آسیب نبینه 

نه بهم گفت لاپراسکوپی هم نمیتونی بکنی چون بزرگ و تا حالا زایمان نداشتی باید با دقت خارج بشه رحمت آسی ...

آها عزیزم امیدت به خدا ایشالله بعدش زودی باردار میشی 

آها عزیزم امیدت به خدا ایشالله بعدش زودی باردار میشی 

ممنون عزیزم اما دارم از همسرم جدا میشم فکر نکنم دیگه هیچوقت رنگ بچرو ببینم اصلا همین بزرگ شدن فیبروم ها هم فکر کنم بخاطر تنش های عصبیم بود 😔

ممنون عزیزم اما دارم از همسرم جدا میشم فکر نکنم دیگه هیچوقت رنگ بچرو ببینم اصلا همین بزرگ شدن فیبروم ...

آخ عزیزم خدا به دلت آرامش بده منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه یه کم دخترم بزرگ بشه و وابستگیش بهم کمتر بشه جدا میشم