2777
2789

نمیدونم چرا هر از گاهی هوس میکنم فیلمایی زامبی طور ببينم  امروز دوتا دیدم الان خواستم برم دستشویی به شوهرم گفتم نخواب تا بیام🫥🫥🫥اون لحظه که میبینم طوریم نی بعدش خیلی میترسم.الان شوهرم میگه تو خبر ها زده مواد زامبی اومده🫡🫡🫡🫡خدایی کرونا رو به زور رد کردیم دیگه اینا خدایش زیادی ما هم گناه داریم خوب اینا بمونه واسه ۲۰۰ سال دیگه چه خبرههههههههههه

منم گشنمه میترسم بذم بیرون ما‌هم‌دردیم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

زامبی که ترسناک نیس حداقل ژانر وحشت جنی ببین

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو شوخی کرده تو بترسی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

مواد زامبی بود عزیزم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
من هروقت فیلم ترسناک میبینم خندم میگیره  زامبیییی که خوبه هیجان داره نه ترس

من جدیدا دیگه با زامبی و جنی و اسلشر نمیترسم

رو اوردم به فیلم داعشی

یه کم ملموس تره برام🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من یه مدت خیــــــــــــلی میترسیدم از جن و زامبی و.....

ولی تو یه تاپیکی پر بازدید از ادمای بدجنس و قاتل اینا بحث شد الان فقط از انسان میترسم هیچی مثل یکه انسان بد ذات نمیتونه  ترسناک باشه 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪