2777
2789
عنوان

خواب های تکراریتون چی بوده ؟

349 بازدید | 43 پست

سلام دوستان برام جالبه بدونم شما چه خوابای تکراری داشتین من یه کابوس تکراریم اینه که بدون لباس اومدم بیرون و وحشت زده ام و همش میخوام خودمو قایم کنم یکیشم اینه که تو ماشین نشستم و رانندگی بلد نیستم یکیشم اینکه میبینم جنگ شده و اونم خیلی دلهره آوره

همین دیشب 3 بار یه خوابو دیدم 😐

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد خاب جن اینا میدیدم قبلا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بارها از یه برج پرت شدم پایین.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

ازبلندی پرت شدم پایین

یا جایی گیرافتادم پر از گربه یا گربه حمله میکنه بهم

چون بینهایت ازگربه میترسم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خواب تکراری دو سال پیشم ک یک سال میدیدم 

و بعد شد.اینکه بابام داره میره ی جایه دور نگرانمونه.

و همش بالا سر ی قبر داریم گریه میکنیم ولی عکس طرفو نمیتونستم ببینم .جلو عکسش خاک بود.که نگو بابام میخواسته بمیره که مرد تو خواب

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

وایی منم سه بار این خابو دیدم 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

من خواب جنگی زیاد میبینم

یه بار خواب دیدم دوتا زد زدن بهم که طلاهایی که تو یه کیسه دستمه رو بدزدن و من درحال فرارم

بار اول شکست میخورم و میگیرنم

بار دوم بار اول رو یادمه و بر اون اساس تا انتهای خواب دنبالمن اما نگرفتن

یه بار هم خواب دیدم یکی میخواد بکشه منو و من حس میکردم بار دومه میبینم و میدونم چی میشه و بر اون اساس تا انتهای خواب نتونست بکشه منو

خیلی خواب تکراری دیدم اما اینا یادمه 

خود خواب تکراری نیست ولی یکی هست که حتی وجود نداره و بارها توی خواب دیدمش، و بعدش که بیدار میشم پر از حس دلتنگی ام و قلبم تند می‌زنه:/

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             

ممن خواب میبینم بارها از پله ها پایین میرم و مستقیم جلوش دره و من تعادلمو از دست میدم تند پایین میام میخورم تو درب 

و با لرزش بلند میشم کوتاه اما زیاد دیدم 

یه فکت خوندم میگه یه روح از بدنم عبور میکنه