سلام دوستان برام جالبه بدونم شما چه خوابای تکراری داشتین من یه کابوس تکراریم اینه که بدون لباس اومدم بیرون و وحشت زده ام و همش میخوام خودمو قایم کنم یکیشم اینه که تو ماشین نشستم و رانندگی بلد نیستم یکیشم اینکه میبینم جنگ شده و اونم خیلی دلهره آوره
من خواب جنگ رو به صورت تکراری میبینم و اینکه امتحان دارم حالا یا یادم رفته تاریخشو و یهو متوجه شدم یا اینکه تو طول ترم نخوندم مثلا،کلا خواب مدرسه های ابتدایی و راهنمایی و دبیرستانمم خیییییلیییی میبینم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
با این تفاسیر شما از خوابهایی که میبینید احساس میکنم که همیشه نگران هستید و استرس چیزی رو دارید که هنوز اتفاق نیوفتاده البته امیدوارم جسارت نکرده باشم فقط نظر شخصیم رو گفتم.
این به خاطر اینه که ضربان قلب کاهش پیدا میکنه و مغز دستور میده تا با ترس بیدار بشی تا ضربان قلب تنظی ...
واقعا؟
خیلی وقتها تو همون ثانیههای اول خوابه،یعنی ساعتو میبینم یکی دو دیقه هم نگذشته،جالبه بیشترم خوابهای توی روز هست.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن😆
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
من همش خوابام استرسیه با اینکه خودم خیلی ریلکسم همش خواب میبینم میخوام برم مدرسه دیرم شده یا لباسامو پیدا نمیکنه یه چیزای اینجوری با اینکه اصلا مدرسه ای نیستم
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
با اینکه حتی لحظه ای و حتی کمتر از لحظه ای بهش فکر نمیکنم اما مداااام خوابشو میبینم **کسی که ...
اونوقت چرا شبانه روز پروفایلای س.. رو چک میکنی
شهید سلیمانی در سخنرانی خطاب به ترامپ می گوید «بدانید اشهدبالله هیچ شبی نیست ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم. به شما میگویم آقای ترامپ قمارباز! من به شما میگویم! بدان در آن جایی که فکر نمیکنی، ما نزدیک شما هستیم.»