2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرصش عوارض نداره

نه اما حتمااااا با دکتر صحبت کن . قرص لاغری نیس . آرامبخشه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
چند کیلو تو چند وقت کم کردی؟ 

تو این ۶ ماه که شروع کردم  ۸۲ بودم الان ۷۲ ام . و همچنان دارم کم میکنم .اما بگم هییییچ رژیم نگرفتم 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
پس چه طور لاغر کردی به منم بگو خواهشا

قرصه خود به خود باعث میشد به رژیم فکر نکنم اصلا اما همینطوریش هم میلی نداشتم به غذا پر خوری نداشتم ریزه خواری و پرخوری عصبیم از بین رفت کامل . میگم که برو پیش پزشک بهش بگو بخاطر پرخوریم میخوام فلان قرص رو بخورم نظرتون چیه خودش میگه چطور و چقد بخوری 

میشه بیشتر توصیح بدی

به هیچ عنوان رژیم کتوژنیک نگیر

کبد چرب میگیری بعد یه مدت. و وقتی رژیم رو ول کنی وزنت چند برابر برمیگرده

کالری شماری هم نکن

قند و شکر و آرد سفید حذف کن

صبح برای صبحانه عسل و مربا نخور

نون پنیر گردو یا نیمرو و از این قبیل چیزا بخور

شب نون و برنج و پلو و سرخ کردنی نخور

مثلا شب سوپ و انواع خوراک با یک بشقاب سالاد بخور

ناهار هم هر چی میخوای بخور

میان‌وعده هم برای خودت بذار ولی در حد یک میوه یا چای 

ببین به شکل عالللللی وزنت کم میشه

آب زیاد بخور و پیاده روی کن

خیلی خیلی خیلی تاثیرش رو میبینی

آهان سعی کن روغن هم زیاد نخوری

به هیچ عنوان رژیم کتوژنیک نگیر کبد چرب میگیری بعد یه مدت. و وقتی رژیم رو ول کنی وزنت چند برابر برمی ...

نمیدونم چه طور ولی خدا برات بهترین هارو بخواد و رقم بزنه الهی آمین🤲🤲🤲

نمیدونم چه طور ولی خدا برات بهترین هارو بخواد و رقم بزنه الهی آمین🤲🤲🤲

ممنونم از دعای پر مهرت

اگر خواستی روی یک رژیم مناسب باشی، fitmiss رو توی اینستاگرام و یا تلگرام سرچ کن تیمشون حسابی میتونن کمکت کنن

بهترین مجموعه ای بوده که من باهاشون ده کیلو لاغر کردم. خدارو هم شاهد میگیرم که تبلیغاتی نیستم فقط میخوام به همنوع م کمک کنم

در ضمن خودت رو خیلی دوست داشته باش از تو فقط یک دونه توی دنیا هست❣️