2777
2789
عنوان

نورم اسکین

6368 بازدید | 27 پست

سلام دوستان چطورید بچها من امروز روز ۱۷ ام که نورم اسکین استفاده میکنم صورتم اصلا تغیر نکرده بدتر شده پس میگفتن از دو هفته به بعد شروع به خوب شدن میکنه ولی خبری تیس و بدار شده خیلی اعصابم داغونههه؟؟؟ تجربه شما چطور بود؟

مال من اوکی شد  البته من 10 تا بیشتر نخوردم(تجویز دکتر)  بیشتر بنظرم تاثیر اسپیرو بود چو ...

کامل خوب شد دیگ نزدی؟چ مدل جوشی میزید

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل خوب شد دیگ نزدی؟چ مدل جوشی میزید

اره کامل خوب شدم

جوش هورمونی گنده چرکی دردناک

ک اصلاااا نمیرفت 

کتفمم جوش میزد 

الان جوش یدونه نزدیک پری میزنم

ولی سه روزه میره اینجوری نیس ک چرکی باشه

راضیه راضی ام 

الان صورتم یدونه جوشم نداره

اره کامل خوب شدم جوش هورمونی گنده چرکی دردناک ک اصلاااا نمیرفت  کتفمم جوش میزد  الان ج ...

میگن باعث چال سدن جاش میشخ؟روشن شد؟پوستت

میگن چال میشه حای جوش💔دلم میخاد بمیرم

عریزم منم خیلی اینجور فکرا میکنم ولی اصلا فکرشو نکن بابا ارزش نداره خوب میشه ابنجور نمیمونه ولی جوش اگه خیلی زیاد باشه چال میشه برای تو خیلی زیاده؟

عریزم منم خیلی اینجور فکرا میکنم ولی اصلا فکرشو نکن بابا ارزش نداره خوب میشه ابنجور نمیمونه ولی جوش ...

الان تو میخوری چیزیت نشد؟

جوشام در حده جزامیا نیس ولی چار پنج تام نیس

کاش بمیرم😭

عریزم منم خیلی اینجور فکرا میکنم ولی اصلا فکرشو نکن بابا ارزش نداره خوب میشه ابنجور نمیمونه ولی جوش ...

دکترت گف ضد افتابم بزن؟تو خونه هم میزنی.

الان تو میخوری چیزیت نشد؟ جوشام در حده جزامیا نیس ولی چار پنج تام نیس کاش بمیرم😭

من آره آلان ۱۸ روزه میخورم بهتر ک نشده ولی امید دارم ک خوب میشه چون برای همه خوب شده دوره درمان برای بقیه متفاوته 

این فکرارو نکن منم ازین فکرا میکنم ولی نیازه یکی بهمون بگه ک خوب میشه نگران نباش 🙂

شما چند سالتونه؟ 

من آره آلان ۱۸ روزه میخورم بهتر ک نشده ولی امید دارم ک خوب میشه چون برای همه خوب شده دوره درمان برای ...

اره عزیزم بهتر میشیم ایشالا

هیجده شما چی؟