2777
2789
عنوان

نورم اسکین

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 27 پست
نگفتش راستش بمن ولی ضد آفتاب هم هرموقع نزدم اتفاق خاصی برام نیوفتاد  ولی بیشتر اوقات میزنم  ...

اها منم میزنم پس..چون دکتر نگفت بم

ب من گف ی روز آزیترومایسین ی روز راکوتان ..تو چی؟

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها منم میزنم پس..چون دکتر نگفت بم ب من گف ی روز آزیترومایسین ی روز راکوتان ..تو چی؟

به من نورم اسکین داد گفت راکوتات میدا نمیشه ولی ورژن ایرانیش همونه ولی با اون قرصا که پوستش نارنجی  از هر کدوم روزی یدونه

به من نورم اسکین داد گفت راکوتات میدا نمیشه ولی ورژن ایرانیش همونه ولی با اون قرصا که پوستش نارنجی&n ...

عزیزم یکی تو همین سایت گفت دو ماهه میخوره،تو پونزده روزه اخیر کلع حوشاش رفتع عالی شده

ایشالا مام همین❤😉😍

عزیزم یکی تو همین سایت گفت دو ماهه میخوره،تو پونزده روزه اخیر کلع حوشاش رفتع عالی شده ایشالا مام هم ...

ایشالله ولی امروز یکی به هم طعنه زد گفت چیکار کردی با جوشات ک اینطوری شده من با این قیافه😅 گفتم خوب میشه

ولی قلبم💔اینطوری شد 

خسته شدم بابا 

ایشالله ولی امروز یکی به هم طعنه زد گفت چیکار کردی با جوشات ک اینطوری شده من با این قیافه😅 گفتم خوب ...

الهیییی 💔💔💔💔درکت میکنم😔😭

خوب میشه تو اصن بد ب بع دلت راه نده

سلام منم قبلا راکوتان مصرف کردم ولی بعد قطع کردنش دوباره جوشام شروع شد تا اینکه پیلینگ هالیوودی انجام دادم کلا حتی منافذ پوستمم بسته شد خیلی راضی بودم. پیش خانم دکتر عباسی رفتم شمارشو میزارم برات ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

سلام من الان طبق دستور پزشک دوماهه دارم قرص نورم اسکین مصرف میکنم 

قبل قرص جوش های زیر پوستی در سراسر پوستم داشتم ولی خب تقریبا صاف بود و زیاد چیزه ازاردهنده‌یی نبودن

توی این دوماه صورتم وحشتناک شده همه جای صورتم جوش زده اصلا قرمزن و یه وضعی و روز به روز دارن بیشتر میشن 

ولی دکتر بهم گفت دوماهه اول اینجیوریه و خودتو میبازی .بعدش پوستت مثل اینه میشه

بنظرتون خوب میشه؟

سلام من الان طبق دستور پزشک دوماهه دارم قرص نورم اسکین مصرف میکنم قبل قرص جوش های زیر پوستی در سراسر ...

سلام منم دقیقا مشکل شما رو دارم نمیدونم کار درست چیه چیکار کنیم بنظرت😔