2777
2789
عنوان

جاری پروو

466 بازدید | 33 پست

اینم دومین تاپیک درباره جاریم 😑😑😑 واقعا فکر نمیکردم انقد بیشعور باشه،  اگه میخواین از کل ماجرا خبر دار بشید برید تاپیک قبل ک چند دقیقه پیش زدم،  هیچوقت ب جاری اعتماد نکنید، حالا شاید جاری من خیلی بیشعور باشه، من یکسال قهر کردم با شوهرم میخواستم طلاق بگیرم، هرکسی رو میفرستاد دنبالم برنمیگشتم، خانواده شوهرم هم فقط پدر شوهرم و برادرشوهرام اومدن دنبالم چون منو دوس داشتن، اما مادر و خواهراش نه، خلاصه این جاریم خیلی بامن صمیمی بود، پشت سر من با اونا دعوا میکرد، منم همیشه پشتش بودم، من همیشه احترامشو داشتم، هیچوقت بهش بدی نکردم رقابت نکردم، چون ازم بزرگتره، خلاصه اون آخرین نفری بود ک اومد دنبالم برنگشتم باز، سه روز بعدش قرار شد بریم محضر جدا بشیم با حلال کردن مهریه، اما تو محضر شوهرم ب التماس افتاد و گفت طلاقت نمیدم باید برگردی، منم برگشتم و جاریم ب همه گفته بود من برش گردوندم منم چیزی نگفتم گفتم زشته اونوقت میگه چقدر قدر نشناسه،  بعدش سر یه موضوعی ک من بی گناه بودم تو تاپیک قبل هست با من دعوا کرد میگفت شوهرت بهم اعتنایی نگرد من اومدم دنبالت دلم برات سوخت 

منم با آرامش گفتم دستت درد نکنه ک برات مهم بود و اومدی اما ققط ک تو نبودی هزار نفر قبل تو اومدن بعد انقد بهش برخورد

اعصابم هنوز خورده

اگه پیشش اتو نداشتم بهش میریدم 

چون پیش هم غیبت خانواده شوهر میکردیم

حرفای اون توسط یکی دیگه پخش شدن اونم فکر کرده من بودم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوتفاهمو رفع کن

رفتم هزار بار براش قسم خوردم

امروز رفتم خونش هرچی از دهنش در اومد بهم گفت 

خواهرشم اونجا زود

قرآن آوردن دست گذاشتم رو قرآن 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خلاصه کنه یکی برام

اگه میشد خلاصه کنم انقد نمینوشتم نمیتونی نخون گلم

رفتم هزار بار براش قسم خوردم امروز رفتم خونش هرچی از دهنش در اومد بهم گفت  خواهرشم اونجا زود ...

دیگه ولش کن،تو کارتو کردی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اخرش فهمید کارتو نبوده؟؟؟

میگفت باور کردم

زنیکه دیوانه پرووو نمیدونی چیا میگفت

منو خانواده شوهرم فامیلیم 

ب کل طایفه ما فحش میداد منم چون اتو دستش داشتم زیاد از ته دلم بهش نریدم 

دیگه ولش کن،تو کارتو کردی

اره دیگه کاری بهش ندارم 

اونم گفت قسمت رو باور کردم 

میگفت باور کردم زنیکه دیوانه پرووو نمیدونی چیا میگفت منو خانواده شوهرم فامیلیم  ب کل طایفه م ...

اشکال نداره فداسرت،تجربه میشه دیگه بهش محل نزار،دوری و دوستی بهتره

خدایا خودت حفظش کن🙏