2777
2789
عنوان

جاری پروو

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 33 پست
منم‌چهارماهه جاری دار شدم اینچیزا رو‌ که میخونم ازش وحشت دارم از روزاول و دقیقا هم عوضیه از اول‌خود ...

منم مثه تو ساده ام خامش نشو 

بخدا انقد اعصابم خورده هنوز دارم خودخوری میکنم 😭😭😭😭 چرا جوابشو درسته حسابی ندادم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم مثه تو ساده ام خامش نشو  بخدا انقد اعصابم خورده هنوز دارم خودخوری میکنم 😭😭😭😭 چرا جوابش ...

منم متاسفانه از سادگی میترسم آتو‌بدم دستش

باید میریدی هیکلش .ولی من هیچوقت باج‌نمیدم به قیمت سوزوندن‌همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه از سادگی میترسم آتو‌بدم دستش باید میریدی هیکلش .ولی من هیچوقت باج‌نمیدم به قیمت سوزوند ...

میدونی چیه من از اون ادمام ک یک ساعت بعد دعوا یادشون میاد چیا باید میگفتن😑😑 اگه این حرفا اون موقه ب ذهتن می‌رسید مطمنا میریدم بهش الان دارم دق میکنم چکار کنم ب نظرت؟ دارم دیوونه میشم

فقط تنها کاری کردم ی عکش گذاشتم رو پروفایلم نوشته ساید آدمارو ببخشم اما دیگه باهاشون مثل قبل نمیشم

بیوگرافیمم نوشتم ب هرکسی نباید دوست گفت ب هرکسی نباید اعتماد کرد سفره دلو باز کردن اوج دیوانگیه و ازین حرفا😑🤣 تنها کاری ک از دستم براومد بهش بمونم دیگه دورشو خط کشیدم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

میدونی چیه من از اون ادمام ک یک ساعت بعد دعوا یادشون میاد چیا باید میگفتن😑😑 اگه این حرفا اون موقه ...

بعد دعوا آدم‌خیلی جوابا به ذهنش میاد دیگه فایده نداره کاری نمیشه کرد سعی کن فراموش کنی وگرنه خودتو‌داغون میکنی

من جوابم به ذهنم نرسه چهارتا فحش به طرف میدم نمیذارم دست خالی بره دلم خنک میشه😑😑