2777
2789
عنوان

مامانااااا

56 بازدید | 6 پست

از كي غذاي جامدو شروع كردين براي ني ني؟

من همچنان صبونه رو حريره ميدم،گاهي زرده تخم مرغ

ناهارا و شامو سوپ( ذرات سوپش  رنده ي درشته)

ميوه هم له ميكنم براي ميان وعده

ولي تو مهد ديدم ك مامانا كوكو ميذارن برا ني ني😐يا بيسكوييتو خيلي خووووب ميخورن. من ميترسم گاز درشت بزنه نتونه قورت بده.ميشه راهنماييم كنيم

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ده ماهه س.چندروز ديگه،يازده ميشه 

غذای سفره رو بهش بده کم کم 

بیسکوییتم میتونه بخوره تو گلوش گیر نمیکنه یسری چیزا مثل خیار و سیب و میوه های سفت فقط خطرناکن

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

غذای سفره رو بهش بده کم کم  بیسکوییتم میتونه بخوره تو گلوش گیر نمیکنه یسری چیزا مثل خیار و سیب ...

غذاي سفره هم ميدم،ولي يكم نرم و له ميكنم.اخه دندون نداره ك☹️معده ش اذيت نشه

من از اول ۸ ماهگی غذای انگشتی میدادم بهش. گوشت قلقلی، پنکیک، کوکو، سیب زمینی و هویج پخته و میوه های ...

منم سيب زميني و هويج و كلوچه محلي رو ميدم ميخوره. بايد كوكو رو هم امتحان كنم😁مرسي