2777
2789
عنوان

تولید محتوا و بلاگری درآمد داره؟

2477 بازدید | 28 پست

نظرتون چیه؟ 

چه ایده پیشنهادی دارین؟ 

روبیکا یا اینستا؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اینستا

خب ببین اینستا فقط با تبلیغه درآمدش ولی روبیکا بجز تبلیغ خودش هم درآمد میده 

منم تو زمان کمی نیاز دارم پول دستم بیاد 

نمیدونم چیکار کنم سمت هرکاری رفتم تو زمان کم نمیشد به اون پولی که من نیاز دارم رسید گفتم شاید با بلاگری بشه

نظر تو چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب ببین اینستا فقط با تبلیغه درآمدش ولی روبیکا بجز تبلیغ خودش هم درآمد میده  منم تو زمان کمی ن ...

روبیکا مخاطبش کمه

مگه چقد پول میده؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
تا دلت بخواد ماهی ۱۰۰ میلیون ب بالا حتی چن میلیارد

خب میدونی من نمیخوام همه چی رو بریزم کف اینستا

میخوام یه راه معقولی رو پیش برم هنوز ایده‌ای واسش ندارم

تو پیشنهادی نداری؟ 

به نظرت اینستا باشم بهتره یا روبیکا؟ 

روبیکا مخاطبش کمه مگه چقد پول میده؟

نمیدونم چقدر میده

آره قبلا کم بود اما الان با فی*لتر اینستا بیشتر شده مخاطبانش مخصوصا هم تینیجرها من خودمم تینیجرم فکر کنم اونجا بتونم بیشتر دیده شم فقط هنوز ایده‌ی خاصی واسه تولید محتوا ندارم تو پیشنهادی نداری؟ 

خب میدونی من نمیخوام همه چی رو بریزم کف اینستا میخوام یه راه معقولی رو پیش برم هنوز ایده‌ای واسش ند ...

آنلاین شاپ

اونا خیلی درامد دارن

یا متنای انگیزشی

میکاپ آرتیست

آشپزی

موسیقی

ورزش

یا ی حرفه ای رو یاد بگیری و آموزش بدی

بلاگری خیلی درآمدش زیاده البته باید تموم زندگیتو بزاری کف اینستا

خب همون دیگه من نمیخوام همه چی رو بریزم کف اینستا 

ولی به نظرم اینقدر اینجور بلاگرها و روزمرگی زیاده الان وقتشه کارهای دیگه هم دیده بشه 

فقط ایده‌ی خاصی ندارم 

تو پیشنهادی نداری؟ 

آنلاین شاپ اونا خیلی درامد دارن یا متنای انگیزشی میکاپ آرتیست آشپزی موسیقی ورزش یا ی حرفه ای ...

میدونی دنبال یه چیز خاص و جذاب میگردم 

من خودم ادمین بودم قبلا 

خب خوب بود یا نه؟