2777
2789
عنوان

مادر شوهر

115 بازدید | 6 پست

اخر هفته ای که گذشت با مادرشوهرم مسافرت بوذیم اخر سفر هم سر حساسیت شوهرم زوی ماذرش با هم دعوا شدیدی کزدیم که مادرش اصلا خودشو دخالت نداذ پسرشو اروم کنه ، خلاصه دو روز قهز بودیم دیروز اشتی کردیم من و شوهرم نزدیک یه ساله خونه مادرم زمذگی میکتیم و یه باغ نزدیک تهران داریم خیلی روزا برای اینکه مستقل باشیم میریم اونجا امروز فزاره بریم فردا برگزدیم من از مادرش تو سفز خیلی رفتارا دیدم که به خاطر دعوامون نتوستم به سوهرم بگم امشب اصمیم داشتم بهش بگن که فهمیدم حالل مادر شوترمم میخواد بیاره خیلی اعصابم بهم ریخت اومدم تو اتاق گریه میکنم جراتم ندارم به شوهرم حرفی بزنم از بس روی مادزش حساسه

خودتو بزن ب مریضی بگو نمیام

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

توام مارموز باش خواهر

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهش اینه ادم حسابش نکنی تامجبورنشدی باهاش حرف نزن با شوهرتم الکی بگو بخند کن ازحرص جر بخوره تن ...

نمیدونی اون روز شوهرم باهام دعوا میگرد قشنگ فهمیدم خوشحال شد به شوهرمم بعدش گفتم مادرتو و خواهرتو خوسحال میکنی با دعواهامون