2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقتون کیه؟

152 بازدید | 81 پست
من عاشق موسیقی ام ولی کارم موسیقی نیست از موسیقی هم چیز زیادی نمیدونم....خواننده مورد علاقتون کیه؟من که خواننده هایی که اهنگاشونو خیلی دوست دارم شادمهر عقیلی و مرتضی پاشایی هستند مخصوصا شادمهر
شوهرم
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احسان خواجه امیری
بابک جهانبخش
مازیار فلاحی
بنیامین
فریدون اسرایی

از سنتی ها علیرضا قربانی و سالار عقیلی

اونور ابی ها شادمهر، داریوش، ابی،فرامرز اصلانی،گوگوش، منصور( فقط اهنگای قدیمیش)

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
فرزاد فرزین
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
صداش عالیه ، سالها تمرین کرده و‌کلاس رفته، از همه سنتی خونها بهتره متاسفانه امکانات نیست،
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد