2777
2789
عنوان

شوهرم روزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 69 پست
منی که شوهرم ماهی هزار تومن به من نمیده

خدایی چرا؟

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببخشید منم سوالمو مطرح کنم😅 همسرم ماهی یه تومن میده ولی میگه فقطط لباس و چیزایی که لازم داری ب ...

لباسایی ک میخری یکم قیمت بالاتر بگو اضاف پولی ک میمونی در ماه دویست سیصد تومن سرکه پارسیان بخر اصلا هم نگو بهش

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اسی ببخشید منم سوالمو مطرح کنم😅 همسرم ماهی یه تومن میده ولی میگه فقطط لباس و چیزایی که لازم داری ب ...

بگو مال خودمه خودم میدونم چیکار کنم😂بگو این ماه لباس لازم ندارم یاهم چیزی ک گرفتی بگو این قیمتشع بیشتر بگو ک فک کنه خرجشون کردی

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من نیز هم🤭

و من نیز

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چرا نمیشه عزیزم قلک بگذار جمع شد بده طلا یا بریز به کارتت.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
من قلک داشتم، خوبه،جمع کن و سکه گرمی بخر

سکه گرمی خریدش خوبه؟ فروختنی ادم ضرر نمیکنه ؟

میشه ی خورده توضیح بدین من الان ۴تومن دارم میتونم بخرم؟

کاربر جدید نیستم این سومین باره دارم دوباره ثبت نام میکنم😬
و منی که فکرم همیشه منحرف میره😐

چرا مگه چیه 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ماهی ۶ میلیون کمه؟! 🙄 مگه شغل شوهرت چیه؟ 

نه کم نیست کلا میگم ولی روزانه بده حس میکنم خرابشون میکنم

اسنپ کار میکنه

سکه گرمی خریدش خوبه؟ فروختنی ادم ضرر نمیکنه ؟ میشه ی خورده توضیح بدین من الان ۴تومن دارم میتونم بخر ...

من خودم جمع میکنم ربع سکه میخرم اما با این اوضاع و بی ارزش شدن پول ،تبدیلش کن به طلا ،بالا و پایین داره اما در اخر و طولانی مدت ضرر نداره.میتونی شمش یک گرمی ۲۴ بگیری