s_delaram_dayan_s مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان شوهرم روزی... | مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 69 پست سلام شوهرم روزی دویست یا سیصد میده بعضیا وقتا هم صدمیگه واسه خودت پس انداز کن بنظرتون خوبه نمیدونم چیکار کنم ک همشو ی جا جم کنم،بنظرتون با این مقدار میشع پس انداز کرد؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1402/03/29 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چنگیزززززززز عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 337 واقعا طلا ۳تومنی گیر میاد؟ اره پلاک های خیلی ظریف یا گوشواره انگشتر ظریف
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 بااسنپ ماهی ۶میلیون بهت میده؟؟؟مگه چندساعت اسنپ کارمیکنه؟ گفتم روزیم هست ک صد بدهخیلی حداقل ۱۰ساعتبعضی وقتام ک حال نداره کار نمیکنه بخودش مرخصی میده😂 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 دو سه ماه تو قلک جمع کن یهو برو بخر باشه مرسی گلی⚘️ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اره پلاک های خیلی ظریف یا گوشواره انگشتر ظریف باشه حتما همین کارو میکنم👌 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خوشبحالتون چیکار میکنین شوهراتون اینقد خوبن با عشق ازدواج کنهمیشه میگم هرکیم ببینم بهش میگمعشق احترام میاره محبت میاره... به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
مامحلما عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 3881 با عشق ازدواج کن همیشه میگم هرکیم ببینم بهش میگم عشق احترام میاره محبت میاره... چند وقته ازدواج کردی خب ماهم با عشق ازدواج کردیم با نفرت که نبوده😂😂
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 چند وقته ازدواج کردی خب ماهم با عشق ازدواج کردیم با نفرت که نبوده😂😂 😂😂😂منظورم اینه سنتی یا معرفی از طرف کسی نباشه۶ساله البته۱ی سال نشون دوسال عقد نزدیک ۳سالم عروسی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
narsisjoon عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 مرسی اره خوبه من یکم غر میزنم🥺 وقتی خوبه برا چی غر میزنی...گناه داره 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 وقتی خوبه برا چی غر میزنی...گناه داره بچه اذیتم میکنه اعصابم خراب میشه به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)