2777
2789
عنوان

شوهرم روزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 69 پست
یعنی تو همشو خرج میکنی

نه خرجم جداس خودش خرج میکنه

اینو فقد میده خودم میگم واسه خودت پس انداز کن

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که فکرم همیشه منحرف میره😐

😂😂😂

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

اسی ببخشید منم سوالمو مطرح کنم😅

همسرم ماهی یه تومن میده ولی میگه فقطط لباس و چیزایی که لازم داری بخر و اصصلا پس انداز نکن و حق نداری حتی یه پارسیان بگیری.چکار کنم خودشم ولخرجه دوس دارم یکم پس انداز داشته باشم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

میشه متوسط ماهی 6 میلیون . 

ایقد توقعم رفت بالا میگم کمه😐نباید بهمون رو بدن😂

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

اگه جدا از خرج خونه اینو میده برای خودت آره پس انداز کن فکر کنم میانگین ماهی ۵ تومن بشه هر دو ماه ی ...

اره راه حل خوبیه یا طلا یا هم بزارم قلک

۲۰۰ بگیریم میشه ماهی۶ تومن اره میشه قلک بخر

اره بعضیا وقتام صد میده

ازش تراول بگیر و بنداز قلک هر دوماه یبار بش نقدی بده بگو برات تو کارتت بزنه

اره تروال میگیرم ک راحتتر جم کنم

خوش به حالت بابا شوهر من ماهی ۵٠ تومنم نمیده

چرا؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792