2777
2789
عنوان

قرارع برم پیش نامزدم 😬

3707 بازدید | 146 پست

نامزدم زنگ زده بودم که برم پیشش یه هفته ایی بمونم خانواده اش هم نیستن 

۷ساعت هم فاصله داریم .میخام جمع کنم برم 

ولی موندم که چه مقدار لباس ببرم 

از خونه یک مدل غذا ببرم یا دسر نه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوووون دلم نامزد و نامزدبازی خواس🥲🥲🥲

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.

نامزد یعنی عقدین؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
وسایل لازم فقط قرمزززززز🤣

و همچنین توری😂😂🤞

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مامان بابای من بودن میگفتن لازم نکرده بری نمیذاشتن😂😂💔

سه دست لباس خونگی

دودست بیرون 

دو مدل خورشت ببر برنجش خودت بپز اونجا بقیه روزارم از بیرون بگیرید یا اینکه نامزدت وسایل بخره بپزید خودتون

پیتزا و ساندویچ و...

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چطور خانوادت اجازه میدن یه هفته بمونی پیش نامزدت؟!! 

اسمم تو شناسنامه اشه خوب 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰