امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بخوام جای برم حس میکنم کل وسایل خونه لازمم میشه میبرم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا خانواده من همچین اجازه ای نمیدن منم ی ساله عقدم😛🥲😂
خخخخ برای منم اجازه نمیدادن شب بمونم چه برسه به هفته😑😑😑😑😑
خداروشکر دوران کابوسم تموم شد
فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
من داییمو زن داییم عقدن زن داییم خونه داییم زندگی میکنه کلا:/
دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖وقتے جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را مے فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش مے دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود مے گردند. سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، براے اولے منزلت زن را باید شکست، دومے منزلت معلم، سومے منزلت بزرگان و اسطورها.