2777
2789
عنوان

Hpv دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 167 پست
چندتا دونه ریز زد رفت دکتر بهم گفت دکتر گفته چیز خاصی نیست بعدشم خوب شد  میشه از عکس رنگی گرفت ...

عزیزم فقط رابطه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میترسم از جوابش  اگه راستشو نگه چی

گلم شاید شوهرت بی گناه باشه ..میرفت استخر یا جای اینجوری؟ببین این بیماری ب طرق مختلفی منتقل میشه شوهرت شاید اصلا ندونه از کجا یه بار بپرس اگه چیزی نگف دیگه هیپپشو نگو ..ب کسی هم این جریانو نگو وگرنه تو زندگی اجتماعیتون هم خلل ایجاد میشه

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید خیانتی نبوده برا مجردی هاش بوده

اتفاقا آدم اشغالی بود با زن همسایه نامه نگاری کرده بود وقتی فهمیدم که داشتیم اسباب کشی میکردیم همون روز وسایلم رو به جای خونه جدید بروم خونه مادرم 

هر دو

ببخشید میپرسم زگیل ها همونجوری هستن که توی عکسای اینترنی هست؟

من مشکوک شدم بخودم حدود یک هفتست دوتا دونه جوش مانند دیدم روی بدنم 😔سه روز دیگه نوبت دکتر دارم برا پاپ اسمیر خ میترسم خیلی 

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨
چندتا دونه ریز زد رفت دکتر بهم گفت دکتر گفته چیز خاصی نیست بعدشم خوب شد  میشه از عکس رنگی گرفت ...

والا راستش من تو یک تاپیک بودم طرف گرفته بود میگفت از رابطه جنسی فقط منتقل میشه طبق تحقیقات و حرفای دکتر. به نظرم جواب آزمایش شوهرت ببر نشون یه دکتر دیگه بده تا راهنماییت کنه.

چندتا دونه ریز زد رفت دکتر بهم گفت دکتر گفته چیز خاصی نیست بعدشم خوب شد  میشه از عکس رنگی گرفت ... : /discussion/topic/11360343/hpv-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85?postId=296693654

اگر روی نواحی تناسلی بوده یا مقعد و نشیمنگاه حتما زگیل و از همسرت گرفتی...فقط اصلا  و ابدا رابطه دهانی نداشته باش ک منجر به سرطان حنجره میشه خدایی ناکرده

البته میتونه از لیزر و چیزهای دیگه هم باشه راه انتقالش زیاده

گلم شاید شوهرت بی گناه باشه ..میرفت استخر یا جای اینجوری؟ببین این بیماری ب طرق مختلفی منتقل میشه شوه ...

اره میگم شاید خودم گرفتم از میز معاینه دکتر یا یه جلسه رفتم استخر و.... نمیدونم دارم میمیرم

اره 😭😭😭😭😭

اروم باش عزیزم منم دارم تازه جواب آزمایشم هم اومده اول از همه استرس نداشته باش سوالی ازم داری بپرس اگ بتونم کمکت میکنم اول از همه بگو قبل شوهرت با کسی رابطه جنسی یا حتی اینکه پوست اون ناحیه برخورد داشته باشه داشتی؟

چیزی نپرس

از شوهرت

اما بگو باید درمان و شروع کنید و بگو دکتر گفته ازشوهرت گرفتی

گمان بد نزن شاید از مجردیش داشته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ای بابا این زیگیل اول از کجا میاد ؟ درسته از  رابطه میاد.ولی چرا زن و شوهر رابطه دارن نمیگیرن ...

چون زنای هرزه با صد نفر میخوابن و شاید یکیش زگیل داشته باشه و مردای خائن اکثرا میرن با همین هرزه ها میخوابن و اینطوره ک مرد خائن میگیره زنشم قربانی میشه اون وسط

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖