2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 113 پست
کمر درد هم داره ؟من قسمت پایین کمرم از دو هفته پیش درد گرفته

من دقیقا ۷ روز بعد از تخمک گذاری (اقدام) کمرم درد وحشتناک گرفتم که ۳ روز تو جا بودم فقط برا دستشویی پا میشم. ۸ روز دیگه باید پریود شم به نظرت علائم پریوده؟

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷ ماهه اقدامم آخه 😭

ببیم مشهد نیستی؟من دکتر طب سنتی ام یک صبحانه برام نوشت که باید ۴۰ روز میخوردم انقدر خوب بود تمام تخمکام تقویت شد ،اول که لطف خدا بعدم فکر میکردم تاثیر این صبحانه هم بود که من خوردم

ببیم مشهد نیستی؟من دکتر طب سنتی ام یک صبحانه برام نوشت که باید ۴۰ روز میخوردم انقدر خوب بود تمام تخم ...

چی میخوردی؟ احتمالا شوهرم ضعیفه،من سایز فولیکولم،خپبه

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
ب منم میگید چی بود ک بخورم

میتونم بگم ولی اگه مشهدی بری دکتر طب سنتی ام ببینت بعد بهت بگه بخوری بهتره

نیگا یک لیوان رازیانه غلیظ ۱۴ تا بادام له شده در رازیانه. یک قاشق عسل مرغوب.یک قاشق مربا خوری گرده ی گل

یک قاشق چای خوری دارچین.یک قاشق چای خوری زنجفیل .یک بسته پودری بود نمیدونم اسمش چی بود یادم نیست ویتاگنوس بود نمدونم چی چی بود و یک عدد زرده تخم مرغ

ببین اینارو چون پرسیدی گفتم ولی اگه بری پیشش اینارو خودش بهت بده که هم اصل باشه هم بررسیت کنه که ببینه نیاز داری خیلی بهتره

میتونم بگم ولی اگه مشهدی بری دکتر طب سنتی ام ببینت بعد بهت بگه بخوری بهتره نیگا یک لیوان رازیانه غل ...

من اهوازم گلم مرسی عزیزم طبعم سردع تخمدانت ضعیفه خسته شدم دیگ کاشکی جواب بگیرم