2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 113 پست
باشه به منم خبربده

باشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بیشتر ببینید
باشه به منم خبربده

سلام ،امروزم بی بی چک زدم باز یه خط پرنگ و یه خط کمرنگ داشت ،دیگه کلافه شدم😒🤦الآنم دارم  میرم آزمایش خون 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،امروزم بی بی چک زدم باز یه خط پرنگ و یه خط کمرنگ داشت ،دیگه کلافه شدم😒🤦الآنم دارم  میرم ...

ان شاءالله که حامله خبربده خوشحال میشم منم دوروز دیگه موعدمه ولی اصلاامیدی ندارم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
ان شاءالله که حامله خبربده خوشحال میشم منم دوروز دیگه موعدمه ولی اصلاامیدی ندارم

ایشالا که بارداری 🤩 من الان با کلی استرس اومدم دانشگاه امتحان بدم بعد برم ازمایش خون 

بیشتر ببینید
سلام عزیزم استرس نداشته باش بدتر هست اذیت میشی 

سلام ،اخه میترسم خارج رحمی باشه ،چون بی بیچکن پرنگ نمیشه

بیشتر ببینید

هیچ علامتی نداشتم

تا ۵یا ۶هفتگی علامت نداره جزعقب افتادن پریود

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بیشتر ببینید
همین علائم پریه  فقط شدید تر  ینی فک می‌کنی هر لحظه پری میاد

راستی اگر کسی باردار باشه مثلا ماه دوم حاملگی دقیقا سر تایم پریودی بازم دردش میاد ؟یا کلا دیگه ندارع؟

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
من تخمدانم شدیداً درد میکنه،میترسم باردار باشم ولی خارج رحمی باشه🥺

من هر ماه منتظرم اما پریود میشم اینقدر شوهرم و خودم غصه میخوریم. دعا کنید این ماه حامله باشم 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
سلام ،اخه میترسم خارج رحمی باشه ،چون بی بیچکن پرنگ نمیشه

نه بابا چه ترسی مال منم خیلی کمرنگ بود الان ۵ماهمه

عکسشم تازه تو تاپیکام هست همه میگفتن بارداری من باورم نمیشد

من هر ماه منتظرم اما پریود میشم اینقدر شوهرم و خودم غصه میخوریم. دعا کنید این ماه حامله باشم 

اصلا بهش فکر نکن همین غصه و استرس خودش خیلی بده باعث میشه نگیره

من واقعا ماهی که ول کردم که برامم مهم نبود فهمیدم حامله ام