فردا صبح میخام بی بی چک بزنم،خیلی استرس دارم ،واااای اگه منفی بشه چی😭😭 خانومای باردار میشه بیاین از علائم اولیه بارداریتون بگید🥺🥺🥺🥺🥺🥺
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
خدا بخواد میشی. تو ایه ۸۲ سوره یاسین گفته کافیه اراده کنه چیزی رو و میگه موجود باش سپس موجود میشود. ...
ممنون عزیزدلم برام شده آرزو ک مادر بشم خسته شدم از انتظار ۶ ساله ک هر ماهش نمیشه خیلی سخته ، فکر نکنم طبیعی باردار بشم کاش خدا کمکم کنه بتونیم یروز پول ای وی اف رو داشته باشیم برم ای وی اف کنم تا دیر نشده 🥺😭😭💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم مث تو سقط داشتم و از اون موقع ک بیشتر از ی ساله باردار نشدم علت سقط تو چی بود و تو چند هفتگی سقطداشتی؟
و برای بارداریچ قرصایی مصرف کردی
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم منم مث تو سقط داشتم و از اون موقع ک بیشتر از ی ساله باردار نشدم علت سقط تو چی بود و تو چ ...
من هشت هفته بود .ایست قلبی کرد .ولی الان خداروشکر باردارم . با قرص لتروزول و آمپول آزادسازی باردار شدم
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
من هشت هفته بود .ایست قلبی کرد .ولی الان خداروشکر باردارم . با قرص لتروزول و آمپول آزادسازی باردار ش ...
منم جنینم توی هفت هفته و چهارروز رشدش متوقف شده بود و این ماه اووبوست و ویتامین ای و ففول مصرف کردم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من هشت هفته بود .ایست قلبی کرد .ولی الان خداروشکر باردارم . با قرص لتروزول و آمپول آزادسازی باردار ش ...
چن دوره مصرف کردی و چ مدت تو اقدام بودی من ی ساله تو اقدامم و ماه اول مصرفمه
چن دوره مصرف کردی و چ مدت تو اقدام بودی من ی ساله تو اقدامم و ماه اول مصرفمه
دو سال و نیم اقدام کردم ...این قرص و آمپولم فکر کنم سه ماه استفاده کردم
دو سال و نیم اقدام کردم ...این قرص و آمپولم فکر کنم سه ماه استفاده کردم
انشالله سالم و با دل خوش بغلش بگیری