2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 113 پست
سلام جواب آزمایش رو گرفتم مثبت بود ،🤩

وااااا خووودااااا مبااااارکههههههههه عزیزززززمممممم

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

دعا کن منم زوووود مامان بشم

🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

خیییلی خوشحاااالم برات خییییلی

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
من دقیقا ۷ روز بعد از تخمک گذاری (اقدام) کمرم درد وحشتناک گرفتم که ۳ روز تو جا بودم فقط برا دستشویی ...

چیشد گلم حامله ای؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااا خووودااااا مبااااارکههههههههه عزیزززززمممممم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 دعا کن منم زو ...

ممنووووونم 🤩❤️❤️

چشم حتما❤️🌹

ایشالا که این ماه مامان بشی گلم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بیشتر ببینید
مبارکه.  من پریود شدم😢

ممنون عزیزم ❤️ایشالا این ماه مامان بشی🤗

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بیشتر ببینید
سلام مبارکه عزیزم بسلامتی بغلش بگیری برای ماهم دعاکن

ممنون عزیزم ،چشم حتما❤️🌹

بیشتر ببینید
ممنووووونم 🤩❤️❤️ چشم حتما❤️🌹 ایشالا که این ماه مامان بشی گلم

بازم تبریک میگمممممممم 🥹🥹🥹🥹🪷🪷🪷😘😘😘😘

خدا از دهنت بشنوه🥲🥲

بازم تبریک میگمممممممم 🥹🥹🥹🥹🪷🪷🪷😘😘😘😘 خدا از دهنت بشنوه🥲🥲

فدااااای تووو❤️

بیشتر ببینید
عزیزم چی شد بیبی چک زدی؟؟؟

آره منفی بود و فرداش ینی امروز صبح هم پریود شدم ، میدونستم حامله نیستم آخه مگه میشه من یه روز حامله بشم 😏🥺😔🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
آره منفی بود و فرداش ینی امروز صبح هم پریود شدم ، میدونستم حامله نیستم آخه مگه میشه من یه روز حامله ...

خدا بخواد میشی. تو ایه ۸۲ سوره یاسین گفته کافیه اراده کنه چیزی رو و میگه موجود باش سپس موجود میشود. قسمش میدم خدارو به آبروی همین آیه اش که دامنت سبز شه