2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودمم قشمی ام واسه همین نمیدونم نسبت به شهرهای دیگه ارزون تره یا نه ولی گیاهدان هر لوازم برقی ب ...

ببخشید وسایل برقی برند خارجی هم داره ،و اینکه اگه بخریم چطوری بیاریم ؟منظورم اینه مثلا پلیس یا گمرک جریمه نمیکنن ؟چون مثلا اگه ما بخواهیم بخریم ،مسیرمون دوره ،واسه همین پرسیدم 

من خودمم قشمی ام واسه همین نمیدونم نسبت به شهرهای دیگه ارزون تره یا نه ولی گیاهدان هر لوازم برقی ب ...

مثلا کولر گازی اونورا چنده

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
ببخشید وسایل برقی برند خارجی هم داره ،و اینکه اگه بخریم چطوری بیاریم ؟منظورم اینه مثلا پلیس یا گمرک ...

وسایلاش همه خارجیه

والا اونو نمیدونم ولی مسافرانی که میان قشم خیلی خرید میکنن خیلی فک نکنم مسئله  ایی باشه براشون همه شونم دنبال وسایل برقی ن

یه پرس و جویی بکن چون من دقیق نمیدونم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

مثلا کولر گازی اونورا چنده

چی بگم بخدا 

قیمتشم دستم نیست

راستش بعضی ایشون به قیمت روز دلار یا درهم حساب میکنن واسه همین دقیق نمیدونم 

یکمم واسه ما ارزون تر میدن نسبت به شهرستانیا

تو اینستا پیج دارن پرس و جو کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

چی بگم بخدا  قیمتشم دستم نیست راستش بعضی ایشون به قیمت روز دلار یا درهم حساب میکنن واسه همین ...

والا اینستا ندارم شما خودتون شماره ای چیزی نداری بهم بدی 

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
وسایلاش همه خارجیه والا اونو نمیدونم ولی مسافرانی که میان قشم خیلی خرید میکنن خیلی فک نکنم مسئله &n ...

ممنونم عزیزم از توضیحت ،بخدا هر وقت آدم وسیله ی برقی ایرانی میگیره باید با ترس و سلام و صلوات استفاده کنه ،حداقل پول بده ،وسیله ی خوب بگیره ،خوش به حال شما که نزدیکین ،من گفتم برای بچه هام حداقل وسیله بخوام بگیرم خوب باشه ،

ممنونم عزیزم از توضیحت ،بخدا هر وقت آدم وسیله ی برقی ایرانی میگیره باید با ترس و سلام و صلوات استفاد ...

خواهش میکنم🌹

قطعا همینطوره آدم یه جنس گرون بخره بهتر از اینکه یه جنس ارزون آشغال بخره

حالا جنسای ایرانی بعضیاشون خوبنا ولی آدم از جنسای آشغال زخم خورده 🤭

نی نی یار نگه ممنوعه به فنا بریم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

خواهش میکنم🌹 قطعا همینطوره آدم یه جنس گرون بخره بهتر از اینکه یه جنس ارزون آشغال بخره حالا جنسای ...

آره عزیزم منم همه رو نمیگم ،ولی به قول دوستی می‌گفت کاش آدم داشته باشه اگه وسیله ش خراب شد بخره ،والا با یه حقوق کارمندی همین ایرانی رو هم به زور قسط و اینا میگیریم ،تا موقع بچه ها برسه میگم با پاداش پایان کار همسرم چند تا وسیله ی خوب برا اونا بگیرم ،ببخشید وقتتو گرفتم عزیزم 😘💞💐

آره عزیزم منم همه رو نمیگم ،ولی به قول دوستی می‌گفت کاش آدم داشته باشه اگه وسیله ش خراب شد بخر ...

اول برای خودت قیمت بگیر

آخه یکم برای غیر بومی یا گرون تر حساب میکنن

تو اینستا پیج دارن بپرس ازشون

دلم نیومد بهت نگم این همه مسیر و بیای و ببینی قیمتش خیلیه

1
5
10
15
20
25
30