2777
2789
اول برای خودت قیمت بگیر آخه یکم برای غیر بومی یا گرون تر حساب میکنن تو اینستا پیج دارن بپرس ازشون ...

برا همون میگم رو حقوق و این چیزا حساب نمیکنم ،همسرم ان شاالله،دو سه سال دیگه بازنشسته میشه ، باید با دست پر آدم بیاد خرید .😉

برا همون میگم رو حقوق و این چیزا حساب نمیکنم ،همسرم ان شاالله،دو سه سال دیگه بازنشسته میشه ، باید با ...

الهی همیشه جیب تون پر پول باشه❤️

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسایلاش همه خارجیهوالا اونو نمیدونم ولی مسافرانی که میان قشم خیلی خرید میکنن خیلی فک نکنم مسئله ایی ...

سلام مهربون اگه هنوز میایی سایت میخاستم بدونم هوای قشم الان چطوره ؟میشه شب رو  تو چادر موند؟

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
سلام مهربون اگه هنوز میایی سایت میخاستم بدونم هوای قشم الان چطوره ؟میشه شب رو تو چادر موند؟

سلام❤️

بستگی به هوای شهرتون داره

فک کنم  دمای قشم الان ۱۹/۲۰ درجه باشه

چون  هوای قشم اکثر ماه ها گرمه الان واسه ما سرد محسوب میشه😅

ولی مسافرایی که اومدن با شلوارک دارن میگردن

شبا از نظر من سرده

فک نکنم بشه تو چادر خوابید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

سلام❤️بستگی به هوای شهرتون دارهفک کنم دمای قشم الان ۱۹/۲۰ درجه باشهچون هوای قشم اکثر ماه ها گرمه ا ...

ما تو مناطق سردسیری هستیم الان سمت ما خیلی گرم باشه دما از ۷ درجه بالاتر نمیره هفته پیش دمای منفی ۱۰درجه رو تجربه کردیم

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
ما تو مناطق سردسیری هستیم الان سمت ما خیلی گرم باشه دما از ۷ درجه بالاتر نمیره هفته پیش دمای منفی ۱۰ ...

پس واسه شما هوا خوبه

الهی به خوشی بیاین

1
5
10
15
20
25
30
35
40