2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

181 بازدید | 16 پست

بچها داستانای من و خواهرشوهرم خیلی طولانیه ولی همه میدونن که اون مقصره پدر و مادرش و همسرم الان از حرصش هر موقع با جاریم میریم خونشون انقدررررر غیر طبیعی به جاریم توجه میکنه ( چون اصلا ادم مهربون و با محبتی نیست ) که مثلا حرص منو در بیاره منم همسرم سر کار بود و وقتی تنهام حسابی هرکار از دستش بر بیاد میکنه تا اذیتم کنه میخواستیم بریم بازار جاریمو مادرشوهرم و من اونم اومد منم بخاطر اینکه کم نیارم رفتم بازار که یوقت فکر نکنه من میخام میدون خالی کنم و ازش میترسم و چه اشتباهی کردم آنقدر جلو جاریم با بی توجهی هاش شخصیتمو خورد کرد که الان دو روزه از ذهنم بیرون نمیره کم کم دارم دیوانه میشم شب و روزم شده گریه و ... ( خواهرش شوهرم جدا شده خونه پدرش زندگی میکنه ) خیلی اشتباه کردم احساس میکنم وقتی میرم خونشون یجور کوچک میشم وقتی نمیرم یه جور لطفا راهنماییم کنین من تو عقدم 

من و شوهرم و خواهرش بهم سلام هم نمی‌کنیم کاملا قطع رابطه ایم باهاش ولی عذابم میده چیکار کنم برم نرم ؟! ناخودآگاه اونکه از سر کار میاد من دیگه نمیتونم تو جمع بگم. بخندم اون جمع و دست میگیره 

وا چرا اصلا برات مهمه؟

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین میدونم ک برات سخته اما نمیدونم چرا اینقد به رفتاراشون اهمیت میدی.تو الان اونو داری به خواستش میرسونی و خودتو ازار میدی.حتما خیلی احساساتی هستی 

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
نمی‌دونم خیلی ذهنمو درگیر کرده این موضوع از زندگیم و شادیام فاصله گرفتم

🤦‍♀️مثلا چیکار میکنه توضیح بده

کلا بیخیالش شو

ببین وقتی یه ادمی بخواد اذیت کنه کسیو؛متوجه بشه که با یه حرف یا رفتار اون ادم زجر میکشه بیشتر سیخونکش میزنه.دست میزاره رو اون نقطه.شما یه مدت اصلا به هیچ جات نگیر ببین چقد کم رنگ میشه

ذهنتوکلا از الان رو درگیری خواهرشوهرو جاریو مادرشوهر ببند.اگه دیدی رفتارشون اذیتت میکنه ارتباطو کم کن

🤦‍♀️مثلا چیکار میکنه توضیح بده

بلاک کردن من و شوهرم ، دنبال اینه از تو رفتارای من چیزی در بیاره ولی هیچی نمیتونه پیدا کنه ، چون شوهرم دوستم داره حسودی میکنه ، ما خونه مامانم دعوتشون میکنیم ولی به من محل نمیده ، از خود تعریف نباشه همه میگن ازش خیلی خوشگلتری ، اگه تاپیکامو بخونی کامل متوجه میشی یکیشو بخون دوستم

بلاک کردن من و شوهرم ، دنبال اینه از تو رفتارای من چیزی در بیاره ولی هیچی نمیتونه پیدا کنه ، چون شوه ...

الان راه حل چی میخوای اینکه بسوزونیش یا بی تفاوت بشی