2777
2789
عنوان

هدف زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2743 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسیدن به صفات الهی و خدا رو تو وجود خودت پیدا کردن 

کنار تمام روزمرگی ها دغدغه ها 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
همین اجباری ک ازش حرف میزنی رو بعضیا دو دستی چسبیدن ولش نمیکنن اگه یه جایی خطر مرگ تهدیدشون کنه همه ...

این تو ذات آدمه که می‌ترسه میترسن درد بکشن موقع مردن خدا انسانو اونجوری آفریده که نسل انسان ادامه پیدا کنه وگرنه ما که چیز قشنگی تو دنیا واس زنده موندن ندیدیم اگه مرگ بدون درد باشه من راضیم ولی آخه مامانم چی....

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
سوال منم هست.....حتی قضیه کمال رسیدن و .... هم که میگن برام منطقی نیست... خب به کمال برسیم تهش چی؟// ...

شاید نظر من و دوست نداشته باشی. چون ما از وجود خداییم باید ب کمال برسیم ک دوباره برگردیم بخودش کمال یعنی ب بهترین نقطه رسیدن تموم تلاشتو کردن 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
چ دیدگاه قشنگی منم قبل بوجود اومدن مشکلم همین و میگفتم😔 : /discussion/topic/11356132/%d9%87%d8%af%d9%81-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=296598930

به نکات مثبت چرا نگاه نمیکنی؟ 

همین که سالمی

همین که خانواده تو داری

همین که غذا برای خوردن داری درحدی که ته دلتو بگیره

همین که این گوشیو داری و میتونی توش پیام بذاری

همین که سقف بالای سرت داری

همین که... که خودت بهتر میدونی 🙂 دیدگاهتو عوض کن💪🏻

امضاتو بخون:) 

مجبوریم زندگی کنیم پس قشنگش کنیم

هرکسی هدف خودشو داره 

مثلا یکی از اهداف من اینکه بتونم سفر های زیادی برم هرکاری میکنم که به اون برسم 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من فقط یه جا شنیدم که خدا انسان رو برای لذت بردن و شادی خلق کرده   خدا گفته شادی و آرامش رو فقطط بامن میتونی تجربه کنی حتی اگه تو اوج غم باشی   اینکه منو باور داشته باشی  اینکه سعی کنی شبیه من بشی  یعنی صفات منو بگیری اینا شادی و آرامش واست میاره   حالا برو تواین دنیایی که پراز درد و رنجه   وظیفه ی تو پیدا کردن شادی و آرامشه واسه این خلقت میکنم   تا اون دنیا که خواستی بیای پیشم و بهترین هارو بهت بدم منو تواین درد و رنج ها پیداکرده باشی و لیاقت اینکه پیش خودم تو بهترین نعمت ها باشی رو داشته باشی 

بنظر من اومدیم یه چیزایی یاد بگیریم و به بهترین نسخه خودمون تبدیل بشیم و بریم هرکی بیشتر بتونه به ب ...

نظر منم دقیقا همینه ولی خدا نکنه ی گره کور تو زندگیت بیفته ک..... 😔😔😔

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
توی همین زندگی روزمره و همین روزای معمولی ببینیم خدا کجای زندگیمونه و بریم طرفش

اگه معنی زندگی اینه پس اگه تو یه جایی نتونستی خدا رو ببینی و دنیا برات جای بدی شد دیگ متوقف میشی