2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش که باید دوره اش بگذره تا کم بشه اما قرصایی ک دکتر داده هم مرتب استفاده کن تاثیر داره، یکی از دوستام دوره استفاده راکوتان 6 ماهه بود الان صورتش خوب شده 

❤️

خیلی دلیل داره

اول اینکه پیش متخصص زنان برو ببین مشکل هورمونی نداری

بعد تغذیه خیلی مهمه من خودم اگه رعایت نکنم تو خوردن فست فود و شیرینی زیاده روی کنم جوش میزنم

من حتی باشگاه میرم جوش میزنم الان ی مدته نمیرم جوشام کمتر شدن

هر چقدر تغذیت سالم تر باشه کمتر جوش میزنی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

منم همسن تو همینطور بودم انقد پول دکتر (بهترین دکترا)و عطاری و ماسک دادم هیچ کدوم نمیتونه جلوی جوش بلوغ رو بگیره. تازه بعد یک مدت فقط مریض شدم با اون قرصای شیمیایی پریودی های نامنظم و ..... 

فقط مرور زمان خوب میشه و البته یک چیزی که فک کنم خیلی برام تاثیر داشت ازدواج بود... که بعد از اون تقریبا سالی یکی یا دو تا صورتم جوش میزد.

و الا با افزایش سن ب مرور کمتر میشه