2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه برگشت به رابطه دارن

175 بازدید | 13 پست

فارغ از اینکه میگید خوب نیستو اینا 

اونایی ک تجربه داشتن ک به ی رابطه عاطفی برگردن

چطوری شروع کردید مجدد با هم؟چطوری گرم گرفتید

اگر با پیام دادن اوکی شدید  اسکرین چتی چیزی هم دارین بزارید 

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

با پیام 

همین صحبتای عادی 

شوهرم بود بعد ۵-۶ ماه برگشتیم 

و خب من برگردم عقب برنمیگردم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه چرا تموم شده این مهمه 

برا من ک سر مهاجرت و تنوع طلبیش

دلیل چرتیه چون ن هنوز کارای اقامت دائمش اوکی شده ن تنوع طلبی چیزیه ک نشه ازش دست کشید 

با پیام  همین صحبتای عادی  شوهرم بود بعد ۵-۶ ماه برگشتیم  و خب من برگردم عقب برنمی ...

ینی پیام حال احوال پرسی اینا؟

بعد مستقیم گفت برگرد یا ن یا چی

برا من ک سر مهاجرت و تنوع طلبیش دلیل چرتیه چون ن هنوز کارای اقامت دائمش اوکی شده ن تنوع طلبی چیزیه ...

ببین اگه میبینی تنوع طبیش شدیده و با مهاجرتش نمیتونی کنار بیای و همراهش بری بنظرم برگشتن به این رابطه ضربه میزنه بهت ! 

ینی طلاق گرفتین دوباره برگشتین؟

نه عزیزم 

تو مرحله طلاق بودیم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ببین اگه میبینی تنوع طبیش شدیده و با مهاجرتش نمیتونی کنار بیای و همراهش بری بنظرم برگشتن به این رابط ...

سه ماهه کاتیم اما وابستم هنوزم و دلم اونو میخاد 

نمیدونم چرا سرد نمیشم ازش 

نه تنوع طلبیش شدید نیست فقط میترسه ک وابسته یکی بشه ضربه بخوره 

تا دید داره عاشقم میشه گفت فاصله بگیر ازم 

ینی پیام حال احوال پرسی اینا؟ بعد مستقیم گفت برگرد یا ن یا چی

مستقیم تو پیام نگفت 

خواهرش پیامم داد که بیا فلان جا باهات حرف دارم 

رفتم خواهرشو ببینم خودش اومد گفت میخوام زندگی کنم و این داستانا 

البته بعدها فهمیدم با دعا راضیم کردن 

خب خانوادم ناراضی بودن که برگردم و بزرگترین ضربه رو خوردم بعدش 

امااااا پارسال یه اتفاق بشدت تلخی برام رقم خورد که حکمت همه اینا رو فهمیدم و بعد اون اتفاق من عوض شدم