2777
2789
عنوان

بیاین بگی ب رلم چی از خدم بدممم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 104 پست

لنگه جوراب سوراخ یادتون رفت

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بند سوتین خدایی پیشنهاد خوبیه😁خیلی بهش انگیزه میده خیلیا😍🤣

اوکیه اونم میدم ولی من فقط یدونه سوتین ابری جک دار دارم چن اونقد میمی ندارم هنوز اونم بدم بش دیگ ندارم ک😂😂😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکیه اونم میدم ولی من فقط یدونه سوتین ابری جک دار دارم چن اونقد میمی ندارم هنوز اونم بدم بش دیگ ندا ...

جک شو بده 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
با من قاطی نشده ک بچهامون باشه فلا بده اگر بچها خودشن😂

ولی جدییی 

یدونه دستبند ست بخر یا گردنبند بده اول اسم خودتونو روش هک کنن یا هرچی یکیش دست خودت باشه یکیش دست اون 

یکی از عکسای تکی خودتو ازون کاغذیا (شانسی نه) بزار 

17 میشم تازه😂

آغا اتفاقا من موافقم بکن😁همین اسکل بازیاس که باعث میشه زندگی شیرین بشه😁💔🤣اگع بدونی من چیکارا کردم🥴🤕

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
😂😂😂😂😂😂اتتتتتتکلن

خدم 

اوکیه اونم میدم ولی من فقط یدونه سوتین ابری جک دار دارم چن اونقد میمی ندارم هنوز اونم بدم بش دیگ ندا ...

عی بابا پس وقتی اونو می شوری چی می پوشی🤔

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔