2777
2789
عنوان

بیاین بگی ب رلم چی از خدم بدممم😁

1015 بازدید | 104 پست

ی جعبه دارم توش میخام ی عالم چیز از خودم بزارمو بهش بدم شمام کمک کنین بگین چیبدم بیشتر شه🙂

تا الان ی شاخه گل رز بتفش خش شده گزاشتم 

ب تیکه ع موهام 

ی سنجاق سر

با یکوچولو از اتکلنم قراره بریزم تو شیشه کوچولو بزارم توش

دیگ‌چیا بنظرتون خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوکولات😂🤦🏻‍♀️

اونا حیفه باید برا من پست کنه من شوکول بخورم بد شکلات خورم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

خخخخخ دیونه ای هاا   ش و رت  بده خخخخخخخ

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

رلت سنجاق سر رو میخواد چیکار آخه؟

همین کارارو میکنید ۴ سال دیگه میاین خاطرشو تعریف میکنید که ب رلم سنجاق سر هدیه دادم و کلی میخندید 

بعدشم میگید کاش نکرده بودم

چقد سم بودم 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

سویچ ماشین یادت نره

....

زنده باد ///

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com